Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 18 17:20 | London, Apr 18 15:20 | New York, Apr 18 11:20
Shanghai, Apr 18 23:20 | Tokyo, Apr 19 00:20 | Sydney, Apr 19 02:20

Total відклала розвідку на Каспії на 2011 рік



7 жовтня 2010 в 14:12 - Христина


Total відклала розвідку на Каспії на 2011 рік

Французька нафтогазова компанія Total перенесла перше розвідувальне буріння на каспійському родовищі Апшерон на початок 2011 року з перш намічених на вересень-жовтень цього року строків, повідомив перший віце-президент Держнафтокомпанії Азербайджану (ДНКАР).  



ДНКАР і Total, яким у цьому проекті належить по 40 відсотків, уклали в лютому 2009 року угоду на розвідку і розробку Апшерона з можливими запасами в 300 мільярдів кубометрів газу. Пізніше до них приєдналася компанія GDF Suez з 20-відсотків часток.

"Бурова установка, що належить Maersk та запланована Total до використання на Апшероне, поки затримується в казахстанському секторі Каспія, що змусило компанію відсунути терміни початку розвідбуріння", - повідомив Reuters Хошбахт Юсіфзаде.

За його словами, установка може повернутися в азербайджанський сектор Каспія в грудні 2010 року, надійде в розпорядження Total, після чого компанія на початку 2011 року може почати розвідбуріння.

Структурою Апшерон в кінці 1990-х цікавилася Chevron, проте за підсумками розвідбуріння цією компанією у партнерстві з Total і ДНКАР у 2001 році було заявлено про виявлення "комерційно нерентабельних" невеликих газоконденсатних пластів. Пізніше Total знову повернулася до цього родовища.

 

Total відклала розвідку на Каспії на 2011 рік


Новини Статті Аналітика
В уряді кажуть, що крім росіян на українському шельфі хочуть працювати багато компаній В уряді кажуть, що крім росіян на українському шельфі хочуть працювати багато компаній Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Оман хоче інвестувати $1 млрд. у підвищення видобутку газу Оман хоче інвестувати $1 млрд. у підвищення видобутку газу Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Обсяги видобутку нафти в Лівії скоротилися приблизно в 6-8,5 разів Обсяги видобутку нафти в Лівії скоротилися приблизно в 6-8,5 разів Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Алжир потребує інвестицій від зарубіжних нафтогазових компанії Алжир потребує інвестицій від зарубіжних нафтогазових компанії У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Chevron оскаржить судове рішення про накладення штрафу в $9,5 млрд. Chevron оскаржить судове рішення про накладення штрафу в $9,5 млрд. Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Біржа – це далекобійна гармата... І на біржі оббирають так, як на війні вбивають, не бачиш навіть – хто обібрав тебе.

А.Капюс
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті