Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 19 21:55 | London, Apr 19 19:55 | New York, Apr 19 15:55
Shanghai, Apr 20 03:55 | Tokyo, Apr 20 04:55 | Sydney, Apr 20 06:55

Тодд Коумз замінить Уоррена Баффета в Berkshire Hathaway

Тодд Коумз замінить Уоррена Баффета в Berkshire Hathaway




26 жовтня 2010 в 11:33 - Христина


Тодд Коумз замінить Уоррена Баффета в Berkshire Hathaway

Американський мільярдер Уоррен Баффет нарешті обрав собі наступника, який замінить його на посаді головного інвестиційного директора Berkshire Hathaway Inc., Коли фінансист вирішить піти у відставку.  



Раніше Berkshire неофіційно називала трьох осіб, які можуть змінити У. Баффета на посаді CEO. Найбільш імовірним претендентом з них вважався 53-річний Девід Сокіл з Омахи, який очолює підрозділ Berkshire під назвою MidAmerican Energy Holdings.

Але Баффету вдалося в черговий раз всіх здивувати: основним кандидатом у наступники названий 39-річний Тодд Коумз (Todd Combs) - майже нікому невідомий керуючий невеликого хеджевого фонду Castle Point Capital з штату Коннектікут, пише The Wall Street Journal.

Т. Коумз має досвід управління активами обсягом близько $400 млн, у той час як інвестиційний портфель Berkshire оцінюється в $100 млрд, тому нова робота зажадає від нього додаткових зусиль.

У. Баффет, якому в серпні виповнилося 80 років, оголосив, що хоче розділити свої поточні обов’язки на дві групи: повноваження головного виконавчого директора та інвестиційні функції з можливою передачею останніх. Разом з тим у мільярдера поки немає планів повністю піти на пенсію.

"Коумз не буде контролювати всі інвестиційні функції, поки я ще тут, - сказав У. Баффет. - Я виконую подвійні обов’язки як CEO і головного інвестиційного директора, і я збережу їх".

У перший час У. Баффет доручить Т. Коумзу "управління портфелем того розміру, з яким він буде відчувати себе комфортно і збільшуватиме його до тих пір, поки він повністю не порине в роботу". За оцінками У. Баффета, на це буде потрібно кілька місяців.


 

Тодд Коумз замінить Уоррена Баффета в Berkshire Hathaway


Новини Статті Аналітика
За три роки Білорусь має приватизувати активи на 7,5 мільярдів доларів За три роки Білорусь має приватизувати активи на 7,5 мільярдів доларів 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
ФРС почне розпродаж активів після підвищення ставок ФРС почне розпродаж активів після підвищення ставок Деякі поради інвестору Деякі поради інвестору ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
СКМ об’єднує об’єднує свої портові активи в єдиному холдингу СКМ об’єднує об’єднує свої портові активи в єдиному холдингу "Портінвест" Окремі аспекти правового статусу компанії з управління активами інституту спільного інвестування Окремі аспекти правового статусу компанії з управління активами інституту спільного інвестування Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Великі акціонери British Petroleum хочуть продати 50% активів компанії Великі акціонери British Petroleum хочуть продати 50% активів компанії Стратегії інвестування: сутність і умови реалізації Стратегії інвестування: сутність і умови реалізації I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Квартальний чистий прибуток Bank of America скоротився на 36% Квартальний чистий прибуток Bank of America скоротився на 36% Розвиток інвестиційної діяльності: стратегії і умови їхньої реалізації Розвиток інвестиційної діяльності: стратегії і умови їхньої реалізації I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті