Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 18:56 | London, Apr 25 16:56 | New York, Apr 25 12:56
Shanghai, Apr 26 00:56 | Tokyo, Apr 26 01:56 | Sydney, Apr 26 03:56

Telenor і Bain Capital утворили консорціум для купівлі польського оператора зв’язку Polkomtel

Telenor і Bain Capital утворили консорціум для купівлі польського оператора зв’язку Polkomtel




15 квітня 2011 в 10:40 - Роман Зайцев


Telenor і Bain Capital утворили консорціум для купівлі польського оператора зв’язку Polkomtel

Норвезька Telenor і приватна інвесткомпанія Bain Capital утворили консорціум з метою участі в аукціоні з купівлі польського оператора мобільного зв'язку Polkomtel, оцінюваного в 6 млрд доларів. Про це повідомляє Reuters з посиланням на джерело.



Об‘єднання полегшить компаніям пошук фінансування для угоди.

Польща стане новим великим ринком, що розвивається, для Telenor, чиї традиційні скандинавські майданчики більше не показують високих темпів зростання.


Telenor вже отримує більше половини виручки на ринках, що розвиваються, маючи частку в російському операторі "Вимпелком", який може стати п‘ятим за величиною у світі оператором мобільного зв‘язку після закриття операції з Wind Telecom.

Термін подачі заявок на Polkomtel спливає 6 травня, повідомляли раніше польські ЗМІ.

Telenor і Bain загрожує конкуренція з боку польського медіамагната Зигмунта Солож-Зака, а також TeliaSonera і приватних інвесткомпаній Apax та Providence.

Продають свої пакети в польському операторі світової телекомунікаційний гігант Vodafone, польські державні компанії KGHM, PKN Orlen, PGE і Weglokoks.

Telenor і Bain Capital утворили консорціум для купівлі польського оператора зв’язку Polkomtel


Новини Статті Аналітика
Nissan Motor і Mitsubishi Motors домовилися про створення СП по виробництву міні-карів Nissan Motor і Mitsubishi Motors домовилися про створення СП по виробництву міні-карів Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
"Смарт-холдинг" готується придбати підприємство "Укргазвидобуток" Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Організатори IPO Яндекса викупили більш ніж п’ять мільйонів акцій Організатори IPO Яндекса викупили більш ніж п’ять мільйонів акцій Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Держава витратила 800 мільйонів на імпортні ліки Держава витратила 800 мільйонів на імпортні ліки У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
"Укргазвидобування" витратить 1,3 мільярда на АЗС та нафтобази Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті