Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 20:51 | London, Apr 25 18:51 | New York, Apr 25 14:51
Shanghai, Apr 26 02:51 | Tokyo, Apr 26 03:51 | Sydney, Apr 26 05:51

Tata Steel створить спільне підприємство з Nippon



4 січня 2011 в 12:40 - Христина


Tata Steel створить спільне підприємство з Nippon

Індійська металургійна компанія Tata Steel планує підписати угоду про створення спільного підприємства з японською компанією Nippon Steel Corporation в кінці січня 2011 року. Про це повідомляє агентство Bloomberg.



Угода передбачає створення спільного підприємства з випуску сталі для автомобільної промисловості. Компанії сподіваються, що виробництво почнеться через два роки, в 2013 році. Виробничі потужності майбутнього СП складають 0,6 млн. тонн сталі.

Раніше повідомлялося, що Nippon Steel домовляється з Tata Steel про спільне підприємство - спорудження сталеливарного заводу і доменної печі в Монтерреї, Мексика. Таким чином, Nippon Steel буде належати 51% акцій, а Tata Steel, відповідно, 49%.

Nippon Steel Corp. вважається найбільшою в Японії і другою у світі сталеливарною компанією. Прибуток японського холдингу в жовтні-грудні минулого року склала 43,3 млрд. єн (479,4 млн доларів), а чистий збиток - 788 млн. доларів.
 

Tata Steel створить спільне підприємство з Nippon


Новини Статті Аналітика
"Ютейр" і "Мотор Січ" підписали угоду про ремонт авіадвигунів для вертольотів на 20 млн доларів Основні правила бізнес-презентації Основні правила бізнес-презентації Маріупольський металургійний комбінат ім. Ілліча - незрозумілий спокій Маріупольський металургійний комбінат ім. Ілліча - незрозумілий спокій
Китай хоче виробити рекордну кількість сталі Китай хоче виробити рекордну кількість сталі Переваги власного бізнесу Переваги власного бізнесу Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Нацбанк оголосив про 17 мільярдів прибутку Нацбанк оголосив про 17 мільярдів прибутку Панама - один з найпривабливіших офшорних центрів світу Панама - один з найпривабливіших офшорних центрів світу ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Україна та Індія можуть домовитись про безвізовий режим Україна та Індія можуть домовитись про безвізовий режим Економічна думка щодо розвитку підприємництва: історичний аспект Економічна думка щодо розвитку підприємництва: історичний аспект Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
"Нафтогаз" та Турецька державна нафтова компанія ТРАО домовились про підписання угоди про співробітництво Вплив фінансової стійкості банківської системи на ефективність функціонування національної інноваційної інфраструктури Вплив фінансової стійкості банківської системи на ефективність функціонування національної інноваційної інфраструктури I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті