Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 11:35 | London, Apr 25 09:35 | New York, Apr 25 05:35
Shanghai, Apr 25 17:35 | Tokyo, Apr 25 18:35 | Sydney, Apr 25 20:35

Superjet може підписати контракт з компанією Alitalia

Superjet може підписати контракт з компанією Alitalia




13 жовтня 2010 в 16:26 - Уляна Роїк


Superjet може підписати контракт з компанією Alitalia

Італійська авіакомпанія Alitalia має намір замінити свій парк близькомагістральних літаків на нові лайнери.  



Як повідомляє портал Avionews, італійці будуть вибирати між чотирма моделями: EBM-190 від бразильської Embraer, CRJ-900 і CRJ-1000 від канадської Bombardier і Sukhoi Superjet 100 від "Цивільних літаків Сухого".

Ця інформація була підтверджена і старшим віце-президентом з продажів SuperJet International, Поло Ревелли-Бомон (Paolo Revelli-Beaumont), який 13 жовтня заявив, що літаки російського виробництва поборються і за контракт німецької Lufthansa.

Варто відзначити, що додатковою перевагою "Сухого" в боротьбі з Embraer і Bombardier за контракт з італійською Alitalia стане те, що в розробці Superjet брали участь італійські компанії.

Скільки саме літаків має намір закупити Alitalia, невідомо. Повідомляється тільки, що зараз в її парку є шість Embraer EBM-190 і десять Bombardier CRJ-900.

Саме літаки Bombardier та Embraer, які вважаються світовими лідерами на ринку близькомагістральних лайнерів, є основними конкурентами Superjet.
 

Superjet може підписати контракт з компанією Alitalia


Новини Статті Аналітика
Україна готує контракт на постачання двигунів для нової європейської ракети-носія Україна готує контракт на постачання двигунів для нової європейської ракети-носія Економічна природа та об’єктивні передумови трансформації бізнесу Економічна природа та об’єктивні передумови трансформації бізнесу Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Україна може зірвати контракт на поставку в Китай малих десантних кораблів Україна може зірвати контракт на поставку в Китай малих десантних кораблів Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Sikorsky отримала контракт на постачання Міноборони Туреччини 109 вертольотів Sikorsky отримала контракт на постачання Міноборони Туреччини 109 вертольотів Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Квартальний прибуток і виручка IBM виросли незважаючи на скорочення обсягу нових контрактів Квартальний прибуток і виручка IBM виросли незважаючи на скорочення обсягу нових контрактів Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
"Енергоатом" підписав контракт на вивіз відпрацьованого ядерного палива в Росію У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті