Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 15:07 | London, Apr 25 13:07 | New York, Apr 25 09:07
Shanghai, Apr 25 21:07 | Tokyo, Apr 25 22:07 | Sydney, Apr 26 00:07

Суд заборонив перешкоджати приватизації "Укртелекому"

Суд заборонив перешкоджати приватизації "Укртелекому"




24 листопада 2010 в 16:40 - Роман Зайцев


Суд заборонив перешкоджати приватизації "Укртелекому"

Господарський суд Києва своєю ухвалою від 8 листопада заборонив будь-яким особам перешкоджати Фонду державного майна та іншим уповноваженим державним органам у проведенні конкурсу з приватизації 92,79% акцій телекомунікаційної компанії "Укртелеком".  



Про це сказано в ухвалі суду за позовом компанії Ivinvest, зареєстрованої на Маршаллових островах, текст якого мають "Українські Новини".

Зокрема, судом заборонено: перешкоджати продажу пакета "Укртелекому" у встановленому законодавством порядку; перешкоджати під час реалізації ФДМУ повноважень власника пакета акцій у процесі приватизації; перешкоджати в реалізації фондом повноважень під час здійснення приватизації; перешкоджати реалізації затвердженого плану розміщення акцій "Укртелекому".

Також суд заборонив ФДМУ та його посадовим особам під час проведення конкурсу робити дії, які спрямовані на припинення цього конкурсу та унеможливлюють його проведення у встановлений термін.

Зокрема заборонено: припиняти продаж пакета акцій; не укладати договір із ліцитатором та інші договори, якщо вони необхідні для забезпечення продажу пакета акцій; не направляти повідомлення Антимонопольному комітету про дату закінчення прийому конкурсних пропозицій і підтверджувальних документів; не забезпечувати підписання з потенційними покупцями договору про конфіденційність інформації.

Зазначеною судовою ухвалою передбачено всього понад 40 подібних заборон, які б перешкоджали, або унеможливлювали, або впливали на процес приватизації "Укртелекому".

Позов подала компанія Ivinvest, відповідачем виступав ФДМУ. Позовною вимогою є зобов‘язання у встановлений строк забезпечити продаж держпакета "Укртелекому". Коли відбудеться розгляд справи по суті, у судовій ухвалі не зазначається.

Як повідомлялося, 13 жовтня ФДМУ оголосив конкурс з продажу 92,79% акцій "Укртелекому". Стартова ціна 10,5 млрд. гривень. ФДМУ розраховує, що ціна продажу становитиме 11-12 млрд. гривень.

Станом на 10 листопада 3 компанії подали заявки на ознайомлення з конкурсною документацією. Заявки подали компанії з України, Росії та далекого зарубіжжя.

Суд заборонив перешкоджати приватизації "Укртелекому"


Новини Статті Аналітика
"Донецьксталь" обіцяє судитися з ДКЦПФР через призупинку обігу акцій Імпортери нафтопродуктів будуть судитися з Мінекономрозвитку Імпортери нафтопродуктів будуть судитися з Мінекономрозвитку Обзор рынка акций перед открытием дня (15.06.2011) Обзор рынка акций перед открытием дня (15.06.2011)
ДКЦПФР заборонила на 12 місяцівторгувати цінними паперами 12 підприємств групи ДКЦПФР заборонила на 12 місяцівторгувати цінними паперами 12 підприємств групи "Донецьксталь" Потенційність підробки від Christie’s Потенційність підробки від Christie’s Обзор фондового рынка 02.06.2011_Market review Обзор фондового рынка 02.06.2011_Market review
Лукашенко заборонив підвищувати ціни Лукашенко заборонив підвищувати ціни Пайові та приватизаційні цінні папери Пайові та приватизаційні цінні папери Обзор рынка акций перед открытием дня (31.05.2011) Обзор рынка акций перед открытием дня (31.05.2011)
Shell оскаржує в суді штраф на 25 мільйонів Shell оскаржує в суді штраф на 25 мільйонів Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Обзор рынка акций перед открытием дня (30.05.2011) Обзор рынка акций перед открытием дня (30.05.2011)
Іспанія вийде на IPO в рамках загальної програми приватизації для скорочення дефіциту бюджету Іспанія вийде на IPO в рамках загальної програми приватизації для скорочення дефіциту бюджету Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Обзор рынка акций перед открытием дня (19.05.2011) Обзор рынка акций перед открытием дня (19.05.2011)

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті