Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 07:32 | London, Apr 25 05:32 | New York, Apr 25 01:32
Shanghai, Apr 25 13:32 | Tokyo, Apr 25 14:32 | Sydney, Apr 25 16:32

Суд заборонив перешкоджати приватизації "Укртелекому"

Суд заборонив перешкоджати приватизації "Укртелекому"




19 листопада 2010 в 11:00 - Роман Зайцев


Суд заборонив перешкоджати приватизації "Укртелекому"

Господарський суд Києва ухвалою від 8 листопада заборонив будь-яким особам перешкоджати ФДМ та іншим уповноваженим державним органам у проведенні конкурсу з приватизації 92,79% акцій "Укртелеком".  



Про це йдеться в ухвалі суду за позовом компанії Ivinvest, зареєстрованої на Маршаллових островах, повідомляють "Українські новини".

Заборонено: перешкоджати продажу пакета "Укртелекому"; перешкоджати при реалізації ФДМ повноважень власника пакета акцій у процесі приватизації; перешкоджати в реалізації фондом повноважень при здійсненні приватизації; перешкоджати реалізації затвердженого плану розміщення акцій "Укртелекому".

Також суд заборонив ФДМ і його посадовим особам при проведенні конкурсу вчиняти дії, спрямовані на припинення цього конкурсу і які роблять неможливим його проведення у встановлені терміни.

Зокрема заборонено: припиняти продаж пакета акцій; не укладати договір з ліцитатором та інших договорів, якщо вони необхідні для забезпечення продажу пакету акцій, не направляти повідомлення АМКУ про дату закінчення прийому конкурсних пропозицій та підтвердних документів; не забезпечувати підписання з потенційними покупцями договору про конфіденційності інформації.

Зазначеним судовим визначенням передбачено всього понад 40 подібних заборон, які б перешкоджали або унеможливлювали, або впливали на процес приватизації "Укртелекому".

Позов подала компанія Ivinvest, відповідачем виступав ФДМ. Позовною вимогою є зобов‘язання у встановлений термін забезпечити продаж держпакета "Укртелекому".

Коли відбудеться розгляд справи по суті, в судовому визначенні не згадується.

Як повідомлялося, ЄБРР готовий брати участь у приватизації "Укртелекому" і об‘єктів енергетики.

13 жовтня ФДМ оголосив конкурс з продажу 92,79% акцій "Укртелекому".

Фонд розраховує, що ціна продажу 92,79% "Укртелекому" складе 11-12 млрд. гривень.

Суд заборонив перешкоджати приватизації "Укртелекому"


Новини Статті Аналітика
Іспанія вийде на IPO в рамках загальної програми приватизації для скорочення дефіциту бюджету Іспанія вийде на IPO в рамках загальної програми приватизації для скорочення дефіциту бюджету Пайові та приватизаційні цінні папери Пайові та приватизаційні цінні папери Обзор рынка акций перед открытием дня (15.06.2011) Обзор рынка акций перед открытием дня (15.06.2011)
За три роки Білорусь має приватизувати активи на 7,5 мільярдів доларів За три роки Білорусь має приватизувати активи на 7,5 мільярдів доларів Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Обзор фондового рынка 02.06.2011_Market review Обзор фондового рынка 02.06.2011_Market review
Нова Енергостратегія передбачає приватизацію енергетики Нова Енергостратегія передбачає приватизацію енергетики Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Обзор рынка акций перед открытием дня (31.05.2011) Обзор рынка акций перед открытием дня (31.05.2011)
ФДМУ списав пакет акцій ФДМУ списав пакет акцій "Укртелекому" на рахунок "ЕСУ" Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Обзор рынка акций перед открытием дня (30.05.2011) Обзор рынка акций перед открытием дня (30.05.2011)
ФДМУ хоче продавати пiдприємства дешевше ніж на попередніх аукціонах ФДМУ хоче продавати пiдприємства дешевше ніж на попередніх аукціонах У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків Обзор рынка акций перед открытием дня (19.05.2011) Обзор рынка акций перед открытием дня (19.05.2011)

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті