Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 23 10:49 | London, Apr 23 08:49 | New York, Apr 23 04:49
Shanghai, Apr 23 16:49 | Tokyo, Apr 23 17:49 | Sydney, Apr 23 19:49

Страхова компанія Ambac Financial Group Inc. просить суд визнати її банкрутом



9 листопада 2010 в 10:47 - Христина


Страхова компанія Ambac Financial Group Inc. просить суд визнати її банкрутом

Американська компанія Ambac Financial Group Inc., що спеціалізується на страхуванні облігацій, подала до суду США з банкрутств по Південному округу штату Нью-Йорк добровільне прохання про визнання її банкрутом.  



Компанія не буде ліквідована і зможе продовжити діяльність під юрисдикцією суду з банкрутств в період реструктуризації, повідомляється в прес-релізі компанії.

До кінця червня цього року неврегульований борг компанії становив 1,6 млн доларів, на той же момент чистий операційний збиток компанії склав 7 млрд доларів.

Страховик не зміг залучити додатковий капітал як альтернативу банкрутства, а також не зміг прийняти умови спеціального комітету деяких основних кредиторів з метою реструктуризації своєї заборгованості через процедуру "підготовленого" банкрутства. Проте повідомляється, що Ambac погодився на перелік умов, що не мають обов‘язкової сили, які стануть основою для подальших переговорів зі спеціальним комітетом, і це дозволить компанії завершити банкрутство в більш короткі терміни.

Раніше Ambac висунув вимоги до збанкрутілого американського інвестиційного банку Lehman Brothers на загальну суму 6,1 млрд дол. Основна частина претензій Ambac Assuranse до банкрута стосувалася порушень Lehman Brothers своїх зобов‘язань, пов‘язаних з іпотечними цінними паперами. Пізніше Ambac погодився відкликати позови.

15 вересня 2008 року Lehman Brothers оголосив про банкрутство і подав до суду прохання про захист від кредиторів. Банкрутство Lehman Brothers стало найбільшим в історії американського бізнесу. Саме після краху Lehman Brothers фінансова криза набула глобального масштабу, а паніка на Уолл-Стріт перекинулася на всі торгові майданчики світу.

Американська Ambac Financial Group Inc. надає фінансові гарантії та послуги в державному та приватному секторах по всьому світу. Основний актив Ambac - Ambac Assurance Corporation, гарант державних і приватних облігацій. Штаб-квартира Ambac Financial Group Inc. розташована в Нью-Йорку.
 

Страхова компанія Ambac Financial Group Inc. просить суд визнати її банкрутом


Новини Статті Аналітика
Google розміщує дебютний випуск облігацій Google розміщує дебютний випуск облігацій Актуальні напрями інвестиційних проектів Актуальні напрями інвестиційних проектів Обзор фондового рынка 14.07.2011_PreMarket Обзор фондового рынка 14.07.2011_PreMarket
"Кредит-Рейтинг" підвищив кредитний рейтинг облігацій "Придніпровської залізниці" до рівня uaА+ Принципи організації комунальної інфрастуктури Принципи організації комунальної інфрастуктури Обзор фондового рынка 07.06.2011_PreMarket Обзор фондового рынка 07.06.2011_PreMarket
S&P присвоїла рейтинг S&P присвоїла рейтинг "CCC +" планованому випуску облігацій Львова на 90 млн грн. Особливості тінізації фінансового сектору вітчизняної економіки Особливості тінізації фінансового сектору вітчизняної економіки Тижневий огляд ринку ОВДП - 15.03.2011 Тижневий огляд ринку ОВДП - 15.03.2011
Греція успішно розмістила векселі на 1,625 мільярда євро Греція успішно розмістила векселі на 1,625 мільярда євро Шведська група SEB, можливо, купить третій банк в Україні Шведська група SEB, можливо, купить третій банк в Україні Тижневий огляд ринку ОВДП - 22.02.2011 Тижневий огляд ринку ОВДП - 22.02.2011
"Київхліб" планує продати облігацій на 150 мільйонів НБУ лібералізує валютний ринок НБУ лібералізує валютний ринок Тижневий огляд ринку ОВДП - 08.02.2011 Тижневий огляд ринку ОВДП - 08.02.2011

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Успіх спочатку вимагає десять часткою зусиль, щоб отримати одну частку результату. Після того, як Ви впораєтеся з цим - станете постійно отримує десять часткою результату при одній частці зусиль.

Чарльз Гивенс
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті