Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 14:17 | London, Apr 25 12:17 | New York, Apr 25 08:17
Shanghai, Apr 25 20:17 | Tokyo, Apr 25 21:17 | Sydney, Apr 25 23:17

Sinochem передумала купувати Potash Corp

Sinochem передумала купувати Potash Corp




15 жовтня 2010 в 11:26 - Христина


Sinochem передумала купувати Potash Corp

Китайська хімічна компанія Sinochem Corp передумала подавати заявку на придбання канадського виробника калійних добрив Potash Corp, повідомили Reuters джерела, знайомі із ситуацією.  



"Все закінчено", - повідомило одне джерело. Співрозмовники Reuters додали, що Sinochem, швидше за все, не буде оголошувати про це рішення.

"Я б здивувався, якби вони зробили офіційну заяву, але фактично нічого не відбувається. Ідея померла ще п’ять-шість тижнів тому", - сказало інше джерело.

Представник Sinochem відмовився від коментарю, сказавши, що компанія стежить за розвитком подій. Sinochem ніколи не заявляла про інтерес до придбання Potash.

Гірничодобувний гігант BHP Billiton намагається провести вороже поглинання Potash за $38,6 мільярда. За повідомленнями багатьох джерел, Китай хоче запобігти угоді і зробити конкуруючу пропозицію на покупку Potash.

Джерела називали кілька компаній, з якими Sinochem, за їхніми даними, вела переговори про спільну подачу заявки на придбання Potash.

Влада канадської провінції Саскачеван, де базується Potash, застерігала проти її придбання державною китайською компанією. Вони хвилюються, що Китай захоче знизити ціни на добрива, тоді як Potash є одним з найважливіших джерел доходів скарбниці провінції.

 

Sinochem передумала купувати Potash Corp


Новини Статті Аналітика
BHP Billiton придбає активи Chesapeake за $4,75 млрд. BHP Billiton придбає активи Chesapeake за $4,75 млрд. Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
BHP Billiton планує інвестувати $25 млрд. у видобуток руди BHP Billiton планує інвестувати $25 млрд. у видобуток руди Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Прибуток Xstrata збільшився на 86% Прибуток Xstrata збільшився на 86% Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Rio Tinto добув рекордну кількість залізної руди Rio Tinto добув рекордну кількість залізної руди У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
BHP Billiton підвищить ціни на коксівне вугілля на 8% BHP Billiton підвищить ціни на коксівне вугілля на 8% Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті