Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 20 13:22 | London, Apr 20 11:22 | New York, Apr 20 07:22
Shanghai, Apr 20 19:22 | Tokyo, Apr 20 20:22 | Sydney, Apr 20 22:22

Sinochem має намір взяти участь в боротьбі за Potash разом з Temasek

Sinochem має намір взяти участь в боротьбі за Potash разом з Temasek




7 вересня 2010 в 18:25 - Уляна Роїк


Sinochem має намір взяти участь в боротьбі за Potash разом з Temasek

Китайська державна хімічна група Sinochem Corp, звернулася до державної інвестиційної компанії Сінгапура, Temasek з пропозицією приєднатися до консорціуму, який бере участь в боротьбі за придбання канадської корпорації Potash Corp (POT.TO), заявили неназвані джерела у вівторок.  



В активах компанії Temasek нараховується 134 млрд. доларів. Тобто компанія цілком здатна до участі в такому консорціумі, який має на меті побити пропозицію компанії BHP (BHP.AX), яка складає 39 млрд. доларів. Але поки представники Temasek не готові дати чіткої відповіді щодо консорціуму.

Ні представники Temasek ні Sinochem не надали змістовних коментарів з цього приводу.

Potash-  третій продуцент фосфатів в світі. Минулого місяця канадська компанія повідомила про збільшення квартального чистого доходу більш, ніж удвічі до 472 млн. доларів, а доходи компанії виросли на 68 % до 1,44 млрд. доларів.
 

Sinochem має намір взяти участь в боротьбі за Potash разом з Temasek


Новини Статті Аналітика
Конфедерація будівельників України запропонувала новий варіант містобудівного кадастру Конфедерація будівельників України запропонувала новий варіант містобудівного кадастру Дослідження сутності поняття Дослідження сутності поняття "Економічна рівновага" Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 30.03.2011. ВІдновлення зростання? Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 30.03.2011. ВІдновлення зростання?
Китай хоче виробити рекордну кількість сталі Китай хоче виробити рекордну кількість сталі Шведська група SEB, можливо, купить третій банк в Україні Шведська група SEB, можливо, купить третій банк в Україні Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 28.03.2011. Песимізм не проходить Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 28.03.2011. Песимізм не проходить
"Смарт-холдинг" готується придбати підприємство "Укргазвидобуток" НБУ лібералізує валютний ринок НБУ лібералізує валютний ринок Огляд ринків Американського континенту за 17.03.2011. Привид ядерної кризи заховався. Огляд ринків Американського континенту за 17.03.2011. Привид ядерної кризи заховався.
Організатори IPO Яндекса викупили більш ніж п’ять мільйонів акцій Організатори IPO Яндекса викупили більш ніж п’ять мільйонів акцій Китай доріс до другого місця Китай доріс до другого місця Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 09.03.2011. Стримуване зростання Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 09.03.2011. Стримуване зростання
Держава витратила 800 мільйонів на імпортні ліки Держава витратила 800 мільйонів на імпортні ліки Рецепт боротьби Китаю з інфляцією Рецепт боротьби Китаю з інфляцією Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 04.03.2011. Тиждень завершується оптимістично Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 04.03.2011. Тиждень завершується оптимістично

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ти ніколи не вирішиш проблему, якщо думатимеш так само, як ті, хто її створив.

Альберт Ейнштейн
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті