Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 19 07:32 | London, Apr 19 05:32 | New York, Apr 19 01:32
Shanghai, Apr 19 13:32 | Tokyo, Apr 19 14:32 | Sydney, Apr 19 16:32

Shell оскаржить штраф АМКУ на 25 мільйонів

Shell оскаржить штраф АМКУ на 25 мільйонів
Рейтинг: 0
Голосів: 0




22 березня 2011 в 19:00 - Роман Зайцев


Shell оскаржить штраф АМКУ на 25 мільйонів

Компанія Shell вважає, що штраф у розмірі 25 млн. гривень, накладений Антимонопольним комітетом України на компанію, не має достатніх юридичних та економічних підстав.



Про це повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна" із посиланням на прес-секретаря підприємства Ганну Думанську.

"Сьогодні на засіданні АМКУ, в якому брали участь представники нашої компанії, було озвучено, що комітет оштрафував Shell на 25 млн. гривень. Поки ми не отримали офіційних документів комітету із цим рішенням. За попередніми оцінками, компанія вважає, що рішення не має достатніх юридичних та економічних підстав", - підкреслила вона.

За словами Думанської, Shell прийме рішення про доцільність оскарження штрафу АМКУ після отримання офіційних документів.

Як повідомлялося, у вівторок АМКУ наклав на мережі автозаправних станцій "Континент Нафто Трейд" (ТМ WOG), ТОВ "Альянс Холдинг" (ТМ Shell), ПП "Окко Нафтопродукти" ("Галнафтогаз") штраф у розмірі 1% виручки.

Штраф для АЗС WOG склав близько 93 млн. гривень, "ОККО" - близько 32 млн. гривень і Shell - близько 25 млн. гривень.


4 січня АМКУ порушив справу за фактом різкого підвищення цін на бензин у грудні-січні щодо ПІІ "ЛУКОЙЛ-Україна", ТОВ "Континент Нафто Трейд" (ТМ WOG), ТОВ "Альянс Холдинг" (ТМ Shell) , ПП "Окко Нафтопродукти" ("Галнафтогаз") і СП ТОВ "Кершер" (ТНК ВР Холдинг).

Рішення за нею неодноразово відкладалося, однак голова комітету Василь Цушко анонсував його на 22 березня і заявив, що штрафи будуть складати "десятки мільйонів гривень".

Прем‘єр-міністр Микола Азаров минулого тижня звузив коло звинувачених в ознаках картельної змови з п‘яти до трьох мереж, виключивши з нього мережі "ЛУКОЙЛ" і "ТНК".

Shell оскаржить штраф АМКУ на 25 мільйонів


Новини Статті Аналітика
Shell буде шукати на Харківщині газ Shell буде шукати на Харківщині газ Шведська група SEB, можливо, купить третій банк в Україні Шведська група SEB, можливо, купить третій банк в Україні Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
АМКУ дозволив Eni зайти на український газовий ринок АМКУ дозволив Eni зайти на український газовий ринок Імпортери нафтопродуктів будуть судитися з Мінекономрозвитку Імпортери нафтопродуктів будуть судитися з Мінекономрозвитку ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
АМКУ дозволив шведам поглинути АМКУ дозволив шведам поглинути "Акцепт Банк" Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Shell оскаржує в суді штраф на 25 мільйонів Shell оскаржує в суді штраф на 25 мільйонів Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Ціни на пальне в Україні призупинили ріст Ціни на пальне в Україні призупинили ріст Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті