Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 20 02:03 | London, Apr 20 00:03 | New York, Apr 19 20:03
Shanghai, Apr 20 08:03 | Tokyo, Apr 20 09:03 | Sydney, Apr 20 11:03

Scania і Man почали переговори про можливе злиття

Scania і Man почали переговори про можливе злиття




15 листопада 2010 в 17:25 - Христина


Scania і Man почали переговори про можливе злиття

Керівництво шведської компанії Scania почало переговори з німецькою MAN про можливе злиття, однак остаточного рішення щодо об'єднання поки не прийнято. Про це йдеться в офіційному прес-релізі Scania, розміщеному на сайті компанії.  



У шведському автоконцерні також підкреслюють, що зараз компанії займаються вивченням спільних проектів, у рамках яких можна досягти ефекту синергії.

Публікація прес-служби Scania, швидше за все, є відповіддю на публікацію в німецькому журналі Spiegel. Як повідомляє Reuters, цей журнал з посиланням на свої джерела написав, що на об‘єднання компаній може наполягати один з основних власників MAN і Scania - Volkswagen. Саме Volkswagen може передати Scania свій пакет в 29,9 відсотка MAN, після чого шведи повинні будуть скупити інші акції MAN.

Шведська компанія Scania була утворена в 1891 році. Зараз вона має заводи в ряді країн світу, в тому числі в Аргентині, Бразилії та Росії. Компанія спеціалізується на виробництві вантажівок і автобусів. Всього на Scania по всьому світі працює близько 35 тисяч чоловік.

У свою чергу, MAN випускає не тільки вантажівки і автобуси, а й дизельні двигуни. У компанії працює більше 51 тисячі чоловік.
 

Scania і Man почали переговори про можливе злиття


Новини Статті Аналітика
Медведєв не хоче одностороннього перегляду газових угод Медведєв не хоче одностороннього перегляду газових угод Економічна природа та об’єктивні передумови трансформації бізнесу Економічна природа та об’єктивні передумови трансформації бізнесу Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
"Трійка Діалог" завершила переговори про поглинання Сбербанком Застосування інноваційних рішень при організації обслуговування негабаритних та надважких вантажів авіаційним транспортом Застосування інноваційних рішень при організації обслуговування негабаритних та надважких вантажів авіаційним транспортом ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Президент України виключає можливість злиття Президент України виключає можливість злиття "Нафтогазу" і "Газпрому" Технології виробництва біопалива Технології виробництва біопалива Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Київ i Брюссель наближаються до завершення переговорiв щодо зони вiльної торгiвлi Київ i Брюссель наближаються до завершення переговорiв щодо зони вiльної торгiвлi Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
"Нафтогаз" веде переговори з італійською Eni про співробітництво у видобутку вуглеводнів Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті