Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 03:35 | London, Apr 25 01:35 | New York, Apr 24 21:35
Shanghai, Apr 25 09:35 | Tokyo, Apr 25 10:35 | Sydney, Apr 25 12:35

Russian Technologies підписала угоду про купівлю 50 літаків Boeing 737 за $3, 7 млрд.

Russian Technologies підписала угоду про купівлю 50 літаків Boeing 737 за $3, 7 млрд.
За матеріалами: Forbes
Рейтинг: 0
Голосів: 0




17 вересня 2010 в 20:20 - Уляна Роїк


Russian Technologies підписала угоду про купівлю 50 літаків Boeing 737 за $3, 7 млрд.

Російська державна компанія заявила в п’ятницю про підписання угоди вартістю $ 3,7 млрд. за 50 нових літаків Boeing 737 Next Generation, з наступною передачею в аренду національному перевізнику Aeroflot.  



Компанія Russian Technologies, яка управляє урядовими частками в десятках регіональних авіакомпаній, повідомляє в заяві, що угода також включає можливість придбання ще 35 лайнерів.

Директор компанії Сергій Чемезов заявив, що це придбання "допоможе зробити російські авіакомпанії більш конкурентоспроможними на світовому ринку".

Russian Technologies, яка на даний момент не володіє часткою в Aeroflot, планує здійснити операцію обміну своїх активів на частку в цій авіакомпанії.   

За словами одного з інформаційних агентств Росії, Russian Technologies мають намір отримати місце в раді директорів компанії Aeroflot.
 

Russian Technologies підписала угоду про купівлю 50 літаків Boeing 737 за $3, 7 млрд.


Новини Статті Аналітика
Росія з Україною можуть об’єднати авіаактиви Росія з Україною можуть об’єднати авіаактиви Можливість заробити на группон-сайтах Можливість заробити на группон-сайтах Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
"Ютейр" і "Мотор Січ" підписали угоду про ремонт авіадвигунів для вертольотів на 20 млн доларів "ОАК-Антонов" можуть передати виробничі активи авіабудівних підприємств Росії та Україні ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Росія може експортувати 20 мільйонів тонн зерна Росія може експортувати 20 мільйонів тонн зерна Білоруські компанії мігрують в Росію і Україну Білоруські компанії мігрують в Росію і Україну Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Росія перегляне ціну газу в обмін на ГТС Росія перегляне ціну газу в обмін на ГТС Перспективи нафто-газового сектору в Україні Перспективи нафто-газового сектору в Україні I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Медведєв не хоче одностороннього перегляду газових угод Медведєв не хоче одностороннього перегляду газових угод Потенційні ринки для інвестування Потенційні ринки для інвестування I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Світ належить оптимістам, песимісти – тільки глядачі.

Ф.Гізо
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті