Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 19 23:40 | London, Apr 19 21:40 | New York, Apr 19 17:40
Shanghai, Apr 20 05:40 | Tokyo, Apr 20 06:40 | Sydney, Apr 20 08:40

Росіяни готові викласти за Nemiroff понад $300 мільйонів

Росіяни готові викласти за Nemiroff понад $300 мільйонів
Рейтинг: 0
Голосів: 0




30 січня 2011 в 13:24 - Роман Зайцев


Росіяни готові викласти за Nemiroff понад $300 мільйонів

Власник "Російського стандарту" Рустам Таріко готовий заплатити за українського виробника горілки Nemiroff більше 300 млн. доларів.



Про це він заявив у п‘ятницю у Давосі, відповідаючи на питання щодо намірів придбати українського виробника, пише газета "Ведомости".

"Ми все ще перебуваємо у стадії переговорів, там три акціонери, з одним з яких (у процесі переговорів) виникли труднощі. Але я як і раніше налаштований оптимістично щодо завершення операції", - заявив власник "Російського стандарту".

За словами Таріко, у разі завершення операції він готовий заплатити за Nemiroff "сотні мільйонів доларів".

На питання, чи більше це 300 млн. доларів, він відповів ствердно; на питання, чи менше це 400 млн. доларів, засміявся.

У прес-службі Nemiroff на час переговорів від будь-яких коментарів відмовилися. Який саме пакет Таріко збирається купувати, також не повідомляється.

Як повідомлялося, спочатку основними претендентами на Nemiroff були "Російський стандарт", польська Central European Distribution Corporation (CEDC) і британська Stock Spirits.

Поляки вийшли з переговорів влітку, британці - в кінці вересня 2010 року.

Тоді ж "Російський стандарт" повідомив про укладення ексклюзивної угоди з Nemiroff щодо визначення умов угоди, пізніше переговори продовжили до середини листопада.

Донедавна обидві компанії від коментарів утримувалися.

Росіяни готові викласти за Nemiroff понад $300 мільйонів


Новини Статті Аналітика
Акціонери Nemiroff домовляються про викуп акцій Акціонери Nemiroff домовляються про викуп акцій Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Nemiroff збільшив обсяг продажів на 13,6% Nemiroff збільшив обсяг продажів на 13,6% Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Регіонали пропонують приватизувати лікеро-горілчані заводи Регіонали пропонують приватизувати лікеро-горілчані заводи Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
У компанії Nemiroff змінилася структура управління У компанії Nemiroff змінилася структура управління У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Власники Nemiroff заявили, що не продадуть компанію Власники Nemiroff заявили, що не продадуть компанію Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті