Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 00:01 | London, Apr 24 22:01 | New York, Apr 24 18:01
Shanghai, Apr 25 06:01 | Tokyo, Apr 25 07:01 | Sydney, Apr 25 09:01

Rio Tinto зменшить на 5% виробництво алюмінію в Новій Зеландії



21 грудня 2010 в 13:24 - Христина


Rio Tinto зменшить на 5% виробництво алюмінію в Новій Зеландії

Відома гірничодобувна компанія Rio Tinto зменшить виробництво алюмінію в Новій Зеландії на 5%.



Випуск крилатого металу підрозділом New Zealand Aluminium Smelters Ltd буде скорочений на фоні високих цін на електроенергію. За словами представників підприємства, споживання енергії буде зменшено приблизно на 30 МВт. У результаті цього виробництво алюмінію знизиться на 1,5 тис. тонн на місяць.

Компанія Rio контролює 79,4% в New Zealand Aluminium Smelters. 20,6% знаходяться під контролем японського концерну Sumitomo Chemical.

Раніше повідомлялося, що Rio Tinto має намір інвестувати більше 1 млрд. доларів у розвиток канадської компанії Alcan. Основними цілями цих інвестицій є підвищення ефективності, скорочення витрат, а також виконання інвестиційних обіцянок.

Зокрема, гігант планує витратити 760 млн. доларів для завершення нового заводу в Квебеку (Канада) і 300 млн. доларів на модернізацію свого заводу Китимат в Британській Колумбії.

Rio Tinto Group займається розвідкою, видобутком і переробкою мінеральних ресурсів, в основному алюмінію, міді, алмазів, вугілля, урану, золота, промислових мінералів і залізної руди. Компанія працює по всьому світу, але основна діяльність зосереджена в Австралії і Північній Америці.
 

Rio Tinto зменшить на 5% виробництво алюмінію в Новій Зеландії


Новини Статті Аналітика
"Газпром" і Японія вкладуть 7 мільярдів в зріджений газ 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів Щотижнева статистика публІчних ІСІ:  31.03-06.04.11 р. Щотижнева статистика публІчних ІСІ: 31.03-06.04.11 р.
Клюєв запрошує іспанські гроші в українське село Клюєв запрошує іспанські гроші в українське село Принцип інвестора венчурних проектів або бізнес-ангела Принцип інвестора венчурних проектів або бізнес-ангела Щомісячний огляд діяльності публічних ІСІ в Україні - березень 2011 року Щомісячний огляд діяльності публічних ІСІ в Україні - березень 2011 року
Клюєв закликає в Україну німецьких інвесторів Клюєв закликає в Україну німецьких інвесторів Актуальні напрями інвестиційних проектів Актуальні напрями інвестиційних проектів Аналітичний огляд ринку спільного інвестування у 4 кварталі 2010 року Аналітичний огляд ринку спільного інвестування у 4 кварталі 2010 року
ДТЕК планує інвестувати у вугледобувну і енергетичну галузі 20 млрд. доларів ДТЕК планує інвестувати у вугледобувну і енергетичну галузі 20 млрд. доларів Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших УАІБ: Щотижнева статистика публічних ІСІ (відкриті, інтервальні, закриті фонди). 17.03-23.03.11 р. УАІБ: Щотижнева статистика публічних ІСІ (відкриті, інтервальні, закриті фонди). 17.03-23.03.11 р.
"Нафтогаз" інвестує 2,4 мільярда у збільшення видобутку газу Вплив фінансової стійкості банківської системи на ефективність функціонування національної інноваційної інфраструктури Вплив фінансової стійкості банківської системи на ефективність функціонування національної інноваційної інфраструктури УАІБ: Щотижнева статистика публічних ІСІ (відкриті, інтервальні, закриті фонди). 10.03-16.03.11 р. УАІБ: Щотижнева статистика публічних ІСІ (відкриті, інтервальні, закриті фонди). 10.03-16.03.11 р.

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Світ належить оптимістам, песимісти – тільки глядачі.

Ф.Гізо
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті