Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 19 19:21 | London, Apr 19 17:21 | New York, Apr 19 13:21
Shanghai, Apr 20 01:21 | Tokyo, Apr 20 02:21 | Sydney, Apr 20 04:21

Rio Tinto зберегла прогноз видобутку залізної руди



14 жовтня 2010 в 12:13 - Христина


Rio Tinto зберегла прогноз видобутку залізної руди

Гірничодобувна компанія Rio Tinto підтвердила прогноз видобутку залізної руди в цьому році на рівні 234 мільйонів тонн і повідомила, що веде видобуток всіх видів сировини на повну потужність.  



"У цьому кварталі ми досягли рекордного видобутку залізної руди, глинозему і коксівного вугілля", - повідомив генеральний директор Том Альбанезе у виробничому звіті компанії за третій квартал.

Rio Tinto - другий за обсягом виробник залізної руди в світі після бразильської Vale. У третьому кварталі Rio підвищила видобуток руди до 47,6 мільйона тонн з 46,9 мільйона тонн роком раніше, направивши основну частину сировини в Китай та інші країни Азії.

Китай у вересні підвищив імпорт залізної руди на 17,9 відсотка до серпня до 52,6 мільйона тонн.

Rio Tinto скоротила видобуток міді і золота на родовищах на 19 відсотків і 33 відсотки відповідно в порівнянні з третім кварталом минулого року. Видобуток міді на чилійському родовищі Escondida, де Rio Tinto належить 30 відсотків, знизилася на 6 відсотків.

Конкурент BHP Billiton, що контролює 57,5 відсотка родовища, опублікує операційні показники третього кварталу 20 жовтня.

У 2010 році частка міді і рафінованої міді, що належить Rio Tinto, складе, відповідно, 660.000 тонн і 380.000 тонн, частка алюмінію - 3,8 мільйона тонн, а частка глинозему - 9,4 мільйона тонн, говориться в звіті.

 

Rio Tinto зберегла прогноз видобутку залізної руди


Новини Статті Аналітика
Держава витратила 800 мільйонів на імпортні ліки Держава витратила 800 мільйонів на імпортні ліки 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 14.02.2011. Статистика з Китаю стимулює впевнене зростання Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 14.02.2011. Статистика з Китаю стимулює впевнене зростання
Ferrexpo переходить на поквартальний перегляд цін на залізорудну сировину Ferrexpo переходить на поквартальний перегляд цін на залізорудну сировину Вплив інновацій на попит і пропозицію енергоресурсів Вплив інновацій на попит і пропозицію енергоресурсів Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Білорусь вводить монополію на імпорт харчів Білорусь вводить монополію на імпорт харчів Глобалізація світових логістичних систем Глобалізація світових логістичних систем ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Імпорт овочів в Україну зріс вдвічі Імпорт овочів в Україну зріс вдвічі Пріоритети формування національної інноваційної інфраструктури Пріоритети формування національної інноваційної інфраструктури Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
"Надра України" і Eni Ukraine Holdings підписали меморандум про взаєморозуміння Фундаментальний аналіз та вплив зміни основних економічних показників на світову економіку та курси валют Фундаментальний аналіз та вплив зміни основних економічних показників на світову економіку та курси валют I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті