Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 19 04:44 | London, Apr 19 02:44 | New York, Apr 18 22:44
Shanghai, Apr 19 10:44 | Tokyo, Apr 19 11:44 | Sydney, Apr 19 13:44

Rio Tinto добув рекордну кількість залізної руди

Rio Tinto добув рекордну кількість залізної руди




18 січня 2011 в 14:08 - Христина


Rio Tinto добув рекордну кількість залізної руди

Гірничодобувний гігант Rio Tinto випустив рекордну кількість залізної руди минулого року у відповідь на підвищення попиту в Китаї, але видобуток вугілля знизився через повені.



Видобуток з урахуванням спільних проектів склав 239 мільйонів тонн, з яких Rio Tinto належить 185 млн. тонн. У четвертому кварталі компанія видобула по всьому світу 65 мільйонів тонн залізної руди, з яких 50 мільйонів тонн належить компанії.

Rio Tinto запланувала витратити $1,2 мільярда на підвищення видобутку в австралійському регіоні Пілбара до 283 мільйонів тонн на рік до кінця 2013 року. Компанія займає друге місце в світі з видобутку залізної руди після бразильської Vale і попереду австралійської BHP Billiton.

Rio Tinto знизила видобуток коксівного вугілля в четвертому кварталі в порівнянні з третім, але за підсумками 2010 року видобуток виріс на 20 відсотків, а видобуток енергетичного вугілля, що використовується на електростанціях, знизилася за рік на 9 відсотків. Компанія зберігає форс-мажор з поставок із чотирьох вугільних родовищ у Квінсленді, оголошений в грудні через повені.

У 2010 році Rio Tinto знизила виробництво міді на родовищах і рафінованої міді на 16 відсотків і 5 відсотків, відповідно.
 

Rio Tinto добув рекордну кількість залізної руди


Новини Статті Аналітика
Мідь, золото і вугілля стануть лідерами зростання цін серед сировини Мідь, золото і вугілля стануть лідерами зростання цін серед сировини Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Ferrexpo переходить на поквартальний перегляд цін на залізорудну сировину Ferrexpo переходить на поквартальний перегляд цін на залізорудну сировину Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Нова Енергостратегія передбачає приватизацію енергетики Нова Енергостратегія передбачає приватизацію енергетики Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Держпідприємствами з 1 по 15 травня 2011 р. видобуто на 17% більше вугілля Держпідприємствами з 1 по 15 травня 2011 р. видобуто на 17% більше вугілля У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Шахтарі видобули 6 млн. 833,2 тис. тонн вугілля Шахтарі видобули 6 млн. 833,2 тис. тонн вугілля Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті