Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 18 11:37 | London, Apr 18 09:37 | New York, Apr 18 05:37
Shanghai, Apr 18 17:37 | Tokyo, Apr 18 18:37 | Sydney, Apr 18 20:37

Результати Marks & Spencer перевищили прогнози

Результати Marks & Spencer перевищили прогнози




7 жовтня 2010 в 11:31 - Христина


Результати Marks & Spencer перевищили прогнози

Індикативний для сектора британський рітейлер Marks & Spencer прогнозує більш складні умови для бізнесу в кінці 2010 року і початку 2011 року, незважаючи на очікування позитивних показників другого кварталу.  



Базові продажі компанії у Великобританії виросли за звітний період на 5,3 відсотка перевищивши всі очікування, варіювалися в діапазоні від 1,3 до 4,6 відсотка.

У той же час найбільший у Великобританії рітейлер одягу зазначив, що не буде підвищувати прогноз на весь 2010 рік, а зростання операційних витрат буде наближатися до верхнього рівня прогнозованого раніше діапазону 4-5 відсотків.

"Вільні кошти споживачів будуть знаходитися під більш сильним тиском через зростання податку на додану вартість та скорочення державних витрат", - йдеться в заяві Marks & Spencer.

"Ми стикаємося із зростанням цін на сировину і значно складнішими умовами в другому півріччі. У результаті зберігаємо обережність з приводу прогнозу на частину цього року і наступний рік".

У 650 магазинах компанії у Великобританії за тиждень роблять покупки 21 млн британців. Ще 300 магазинів M&S працюють за межами основного ринку.

Зростання продажів в другому кварталі було обумовлено збільшенням її частки на ринку і 49-відсотковим стрибком онлайн-продажів, зазначила M&S.

 

Результати Marks & Spencer перевищили прогнози


Новини Статті Аналітика
Уряд Японії може збільшити податок з продажів з 5 до 8% Уряд Японії може збільшити податок з продажів з 5 до 8% Актуальні напрями інвестиційних проектів Актуальні напрями інвестиційних проектів Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Moody’s знизило рейтинг Греції на три ступені Moody’s знизило рейтинг Греції на три ступені Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Японія не може прийняти бюджет через політичну кризу Японія не може прийняти бюджет через політичну кризу Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Економіка Гонконгу збільшилася на 6,8% Економіка Гонконгу збільшилася на 6,8% Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Bank of America списав активи на $20,3 млрд. Bank of America списав активи на $20,3 млрд. У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Біржа – це далекобійна гармата... І на біржі оббирають так, як на війні вбивають, не бачиш навіть – хто обібрав тебе.

А.Капюс
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті