Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 24 09:08 | London, Apr 24 07:08 | New York, Apr 24 03:08
Shanghai, Apr 24 15:08 | Tokyo, Apr 24 16:08 | Sydney, Apr 24 18:08

Рейтингове агентство "Кредит-Рейтинг" програло суд першої інстанції проти ДКЦПФР

Рейтингове агентство "Кредит-Рейтинг" програло суд першої інстанції проти ДКЦПФР




29 квітня 2011 в 14:00 - Роман Зайцев


Рейтингове агентство "Кредит-Рейтинг" програло суд першої інстанції проти ДКЦПФР

28 квітня 2011 суд першої інстанції відмовив у задоволенні позову ТОВ "Кредит-Рейтинг", за яким екс-монополіст ринку рейтингових послуг вимагав від регулятора призупинити Рішення ДКЦПФР № 246 від 15.03.2011 року. Про це Інвестиції.орг повідомили у прес-службі рейтинговоро агенства "Експерт-Рейтинг".



Нагадаємо, що даним рішенням 15 березня 2011 ДКЦПФР відкликала статус уповноваженого рейтингового агентства у ТОВ "Кредит-Рейтинг", заборонивши йому привласнювати рейтингові оцінки, обов‘язковість отримання яких передбачена законодавством.

Крім того, ТОВ "Кредит Рейтинг" після прийняття цього рішення має право проводити незалежну рейтингову оцінку за Національною шкалою, здійснювати оновлення привласнених рейтингових оцінок і визначати рейтингові оцінки, крім рейтингових оцінок, обов‘язковість яких передбачена законодавством.

Нагадаємо, що суд першої інстанції відмовив ТОВ "Кредит-Рейтинг" як забезпечувальний захід призупинити Рішення ДКЦПФР № 246 від 15.03.2011 року ще до розгляду справи по суті. Тепер після того, як суд першої інстанції виніс рішення на користь ДКЦПФР, ймовірно позивач захоче опротестувати це рішення в апеляційному суді. Таким чином, судові розгляди навколо рішення ДКЦПФР № 246 затягуються.

Нагадаємо, що згідно з правилами рейтингування, які затверджені рішенням ДКЦПФР № 1042, оновлення рейтингової оцінки повинне здійснюватися не рідше ніж один раз на півроку, отже, при затягуванні судових слухань до 15.09.2011 року ТОВ "Кредит-Рейтинг" ризикує втратити весь портфель кредитних рейтингів, які за законодавством України є обов‘язковими.

Рейтингове агентство "Кредит-Рейтинг" програло суд першої інстанції проти ДКЦПФР


Новини Статті Аналітика
Рада Асоціації Рада Асоціації "Фондове партнерство" звернулась до ДКЦПФР з проханням відновити обіг цінних паперів 12 емітентів Окремі аспекти правового статусу компанії з управління активами інституту спільного інвестування Окремі аспекти правового статусу компанії з управління активами інституту спільного інвестування Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
"Донецьксталь" обіцяє судитися з ДКЦПФР через призупинку обігу акцій Роль комерційних банків у розвитку інфраструктури фондового ринку Роль комерційних банків у розвитку інфраструктури фондового ринку ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
ДКЦПФР заборонила на 12 місяцівторгувати цінними паперами 12 підприємств групи ДКЦПФР заборонила на 12 місяцівторгувати цінними паперами 12 підприємств групи "Донецьксталь" Оптимізація дивідендної політики підприємств як складова інноваційного розвитку економіки України Оптимізація дивідендної політики підприємств як складова інноваційного розвитку економіки України Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Shell оскаржує в суді штраф на 25 мільйонів Shell оскаржує в суді штраф на 25 мільйонів Імпортери нафтопродуктів будуть судитися з Мінекономрозвитку Імпортери нафтопродуктів будуть судитися з Мінекономрозвитку I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Фондовому риноку України прогнозують активний приток іноземного капіталу Фондовому риноку України прогнозують активний приток іноземного капіталу Потенційність підробки від Christie’s Потенційність підробки від Christie’s I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Світ належить оптимістам, песимісти – тільки глядачі.

Ф.Гізо
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті