Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 20 19:24 | London, Apr 20 17:24 | New York, Apr 20 13:24
Shanghai, Apr 21 01:24 | Tokyo, Apr 21 02:24 | Sydney, Apr 21 04:24

Прибуток Oracle перевищив прогнози Уолл-стріт



17 вересня 2010 в 10:44 - Христина


Прибуток Oracle перевищив прогнози Уолл-стріт

Продажі програмного забезпечення і устаткування Oracle Corp показали несподіване зростання в першому кварталі фінансового року, вказуючи на відновлення ринку корпоративного hi-tech.  



Квартальний прибуток компанії також перевищив очікування інвесторів, незважаючи на недавній песимізм з приводу відновлення економіки.

"Незважаючи на те, що економіка переживає складнощі, Oracle показує, що його стратегія продовжує виправдовуватися", - відзначив головний інвестиційний аналітик YCMNET Advisors Майкл Йосікі.

Продажі нового програмного забезпечення - показник, який вказує на майбутній довгостроковий прибуток, - виросли на 25 відсотків до $1,3 мільярда.

"Я не думаю, що є інша компанія в галузі, яка краще позиціонована б", - заявив президент Oracle Марк Херд, нещодавно звільнений з Hewlett-Packard Co після скандалу.

Чистий прибуток третього за величиною в світі виробника програмного забезпечення, який після покупки Sun Microsystems виробляє і серверне обладнання, склав $1,35 мільярда або 27 центів на акцію в порівнянні з $1,12 мільярда або 22 центами на акцію роком раніше.

Без урахування низки одноразових виплат показник склав 42 цента на акцію, перевищивши прогноз Уолл-стріт на рівні 37 центів на акцію.

Виторг виріс на 50 відсотків до $7,6 мільярда, в значній мірі завдяки покупці Sun. Аналітики прогнозували виручку в розмірі $7,27 мільярда.

 

Прибуток Oracle перевищив прогнози Уолл-стріт


Новини Статті Аналітика
Нацбанк оголосив про 17 мільярдів прибутку Нацбанк оголосив про 17 мільярдів прибутку Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Інвестори втрачають інтерес до СНД Інвестори втрачають інтерес до СНД Сучасні аспекти планування у сфері інноваційної діяльності підприємств Сучасні аспекти планування у сфері інноваційної діяльності підприємств ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Янукович обіцяє Янукович обіцяє "сприятливі умови" для інвесторів Основні правила бізнес-презентації Основні правила бізнес-презентації Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Голландські інвестори повернуться до кораблебудівної галузі України після поліпшення інвестиційного клімату Голландські інвестори повернуться до кораблебудівної галузі України після поліпшення інвестиційного клімату Переваги власного бізнесу Переваги власного бізнесу I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
85% інвесторів очікують дефолту Греції 85% інвесторів очікують дефолту Греції Панама - один з найпривабливіших офшорних центрів світу Панама - один з найпривабливіших офшорних центрів світу I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ти ніколи не вирішиш проблему, якщо думатимеш так само, як ті, хто її створив.

Альберт Ейнштейн
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті