Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 23 12:05 | London, Apr 23 10:05 | New York, Apr 23 06:05
Shanghai, Apr 23 18:05 | Tokyo, Apr 23 19:05 | Sydney, Apr 23 21:05

Прибуток Burberry перевершив очікування аналітиків завдяки зростанню продажів

Прибуток Burberry перевершив очікування аналітиків завдяки зростанню продажів




16 листопада 2010 в 12:49 - Христина


Прибуток Burberry перевершив очікування аналітиків завдяки зростанню продажів

Прибуток британського виробника предметів розкоші Burberry в першій половині 2010 фінансового року перевершив очікування аналітиків завдяки меншій кількості розпродажів, кращому управлінню запасами і зростання продажів.  



Прибуток Burberry до вирахування податків і одноразових виплат виросла на 49 відсотків у річному вирахуванні до 129 мільйонів фунтів стерлінгів ($206 мільйонів).

Аналітики, опитані Reuters, у середньому прогнозували, що за шість місяців до 30 вересня Burberry запрацює 114 млн фунтів.

Британська компанія з 154-річною історією також повідомила, що наростила маржу валового прибутку до 64,3 відсотка з 57,6 відсотка роком раніше.

Виручка Burberry зросла на 21 відсоток завдяки продажам плащів і виробів зі шкіри.

Burberry очікує, що в другому півріччі зможе побачити лише незначне поліпшення результатів.

Минулого місяця компанія прогнозувала, що за рік її прибуток може скласти більше 240 мільйонів фунтів стерлінгів.

Подолавши всесвітній економічний спад краще, ніж багато хто її конкуренти, в травні Burberry заявила, що планує провести експансію, сфокусувавшись при цьому на ринках, що розвиваються, електронної комерції та виробництві чоловічого одягу.
 

Прибуток Burberry перевершив очікування аналітиків завдяки зростанню продажів


Новини Статті Аналітика
Нацбанк оголосив про 17 мільярдів прибутку Нацбанк оголосив про 17 мільярдів прибутку Основні правила бізнес-презентації Основні правила бізнес-презентації Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Microsoft наростила прибуток і виторг, але знизила продажі Windows Microsoft наростила прибуток і виторг, але знизила продажі Windows Переваги власного бізнесу Переваги власного бізнесу ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Прибуток агрохолдингу Прибуток агрохолдингу "Астарта" зріс в 2,7 рази Панама - один з найпривабливіших офшорних центрів світу Панама - один з найпривабливіших офшорних центрів світу Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Прибуток Mcdonald’s виріс на 11% Прибуток Mcdonald’s виріс на 11% Економічна думка щодо розвитку підприємництва: історичний аспект Економічна думка щодо розвитку підприємництва: історичний аспект I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Приватбанк закінчив квартал з прибутком в 434 млн грн. Приватбанк закінчив квартал з прибутком в 434 млн грн. Вплив фінансової стійкості банківської системи на ефективність функціонування національної інноваційної інфраструктури Вплив фінансової стійкості банківської системи на ефективність функціонування національної інноваційної інфраструктури I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Успіх спочатку вимагає десять часткою зусиль, щоб отримати одну частку результату. Після того, як Ви впораєтеся з цим - станете постійно отримує десять часткою результату при одній частці зусиль.

Чарльз Гивенс
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті