Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 20 04:13 | London, Apr 20 02:13 | New York, Apr 19 22:13
Shanghai, Apr 20 10:13 | Tokyo, Apr 20 11:13 | Sydney, Apr 20 13:13

Прогнози та звіт Intel перевершили очікування

Прогнози та звіт Intel перевершили очікування




13 жовтня 2010 в 09:41 - Христина


Прогнози та звіт Intel перевершили очікування

Intel Corp опублікувала прогноз продажів і прибутковості, що перевищив очікування, відзначаючи впевнений попит з боку корпорацій і на ринках, що розвиваються.  



Хороші показники технологічного гіганта викликали зростання акцій hi-tech сектору на американському та азіатському ринках, розвіявши побоювання щодо уповільнення зростання.

Перший попит на Sandy Bridge - чіп нового покоління - був значно вищим, ніж очікувалося, сказав в ході конференс-колла аналітикам виконавчий директор компанії Пол Отелліні.

"Intel встановив високу планку для результатів технологічного сектора. Були побоювання з приводу четвертого кварталу. Цифра краща, ніж очікував Уолл-стріт", - сказав аналітик Canaccord Genuity Боббі Берлсон.

Найбільший у світі виробник чіпів очікує, що його виручка в четвертому кварталі 2010 року складе $11,0-11,8 мільярда. Аналітики прогнозували в середньому показник $11,32 мільярда.

Чистий прибуток компанії склав в третьому кварталі $2,955 мільярда, або 52 цента на акцію, у порівнянні з $1,86 мільярда роком раніше. Аналітики, опитані Reuters, у середньому очікували 50 центів.

Виручка до 25 вересня склала $11,1 мільярда у порівнянні з очікуваними $10,99 мільярда.

 

Прогнози та звіт Intel перевершили очікування


Новини Статті Аналітика
Попит на нафту впав Попит на нафту впав Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Квартальна виручка еBay зросла на 15,9% Квартальна виручка еBay зросла на 15,9% Механізм державної підтримки та розвитку інноваційної інфраструктури України Механізм державної підтримки та розвитку інноваційної інфраструктури України ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Квартальний звіт Intel перевищив прогнози і підтримав акції сектора hi-tech США Квартальний звіт Intel перевищив прогнози і підтримав акції сектора hi-tech США Дослідження сутності поняття Дослідження сутності поняття "Економічна рівновага" Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Квартальний прибуток Yahoo виріс і перевищив прогнози аналітиків Квартальний прибуток Yahoo виріс і перевищив прогнози аналітиків НБУ лібералізує валютний ринок НБУ лібералізує валютний ринок I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Річна виручка Alcoa зросла на 22% Річна виручка Alcoa зросла на 22% Кадровий аутсорсинг, лізинг персоналу, аутстаффінг - або просто Кадровий аутсорсинг, лізинг персоналу, аутстаффінг - або просто "наймана праця" I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ти ніколи не вирішиш проблему, якщо думатимеш так само, як ті, хто її створив.

Альберт Ейнштейн
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті