Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 11:10 | London, Apr 25 09:10 | New York, Apr 25 05:10
Shanghai, Apr 25 17:10 | Tokyo, Apr 25 18:10 | Sydney, Apr 25 20:10

Продажі LVMH перевищили прогнози

Продажі LVMH перевищили прогнози




14 жовтня 2010 в 09:26 - Христина


Продажі LVMH перевищили прогнози

Порівняльний продаж найбільшого в світі виробника предметів розкоші LVMH у третьому кварталі виявився вище прогнозів аналітиків, показавши зростання на 14 відсотків у річному вирахуванні, повідомила компанія в четвер.  



Аналітики, опитані Reuters, чекали зростання на 11 відсотків.

Компанія відзначила як фактори випереджаючого зростання відновлення попиту на модний одяг і аксесуари, вина і шампанське.

LVMH також вказала, що індустрія відновлюється більш високими, ніж очікувалося, темпами, частково завдяки зростанню в Китаї та слабкому євро, що збільшує попит з боку туристів, що відвідують Старий Світ.

Загальні продажі власника брендів Celine і Louis Vuitton за три місяці до 30 вересня склали 5,1 мільярда євро при прогнозі аналітиків на рівні 4,9 мільярда.

За дев’ять місяців виторг фірми склала 14,2 мільярда євро при прогнозі 13,98 мільярда.

 

Продажі LVMH перевищили прогнози


Новини Статті Аналітика
Китай хоче виробити рекордну кількість сталі Китай хоче виробити рекордну кількість сталі Польща вирішила ще почекати з переходом на євро Польща вирішила ще почекати з переходом на євро Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 30.03.2011. ВІдновлення зростання? Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 30.03.2011. ВІдновлення зростання?
НБУ запевняє, що у своп-операціях немає ризику НБУ запевняє, що у своп-операціях немає ризику Китай доріс до другого місця Китай доріс до другого місця Огляд європейських ринків за 29.03.2011. Різноспрямована динаміка Огляд європейських ринків за 29.03.2011. Різноспрямована динаміка
Євро дешевшає через кризу в Греції Євро дешевшає через кризу в Греції Рецепт боротьби Китаю з інфляцією Рецепт боротьби Китаю з інфляцією Тижневий огляд фінансових ринків України Тижневий огляд фінансових ринків України
Сербія хоче попросити у МВФ допомоги у 1 мільярд євро Сербія хоче попросити у МВФ допомоги у 1 мільярд євро Слабкий долар може трансформуватися у зростання ринків, що розвиваються Слабкий долар може трансформуватися у зростання ринків, що розвиваються Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 28.03.2011. Песимізм не проходить Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 28.03.2011. Песимізм не проходить
ЄІБ виділить 450 млн євро для покращення доріг в Україні ЄІБ виділить 450 млн євро для покращення доріг в Україні Перспектива китайського юаня стати світовою резервною валютою Перспектива китайського юаня стати світовою резервною валютою Тижневий огляд фінансових ринків України Тижневий огляд фінансових ринків України

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті