Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 19 09:53 | London, Apr 19 07:53 | New York, Apr 19 03:53
Shanghai, Apr 19 15:53 | Tokyo, Apr 19 16:53 | Sydney, Apr 19 18:53

Potash Corp не планує продаж великого пакета

Potash Corp не планує продаж великого пакета




15 вересня 2010 в 12:41 - Христина


Potash Corp не планує продаж великого пакета

Канадський виробник добрив Potash Corp не планує продаж великої частки або укладення довгострокових договорів про розподіл продукції, щоб заблокувати спробу недружнього поглинання гірничодобувною компанією BHP Billiton, повідомили інвестори після зустрічі з керівництвом Potash.  



Компанія також не має наміру продавати казначейські акції як блокуючого пакету, продавати родовища або укладати договори про купівлю майбутньої продукції, тому що подібні угоди не збільшують акціонерну вартість компанії, сказав інвесторам фінансовий директор Potash Уейн Браунлі. Однак він підтвердив, що Potash веде переговори з компаніями про альтернативні угоди.

В якості таких компаній, які є метою для поглинання, зазвичай розглядають повний продаж третій стороні або придбання активів.

У серпні рада директорів Potash відхилила пропозицію BHP про покупку за $38,6 мільярда або $130 за акцію, і ВНР намагається провести вороже поглинання, запропонувавши таку ж суму безпосередньо акціонерам канадської компанії.

За словами джерел, влада Китаю доручили державним компаніям провести переговори з інвестиційними банками про спільну подачу заявки на придбання Potash, щоб запобігти його поглинання BHP. Китайська державна компанія з виробництва хімікатів Sinochem Corp вела переговори з сінгапурським інвестиційним фондом Temasek про формування консорціуму для спроби поглинання Potash, повідомляли джерела.

Але Sinochem не вважає придбання Potash вигідною операцією, хоча може подумати про покупку активів компанії з виробництва азотних і фосфорних добрив, повідомили в середу китайські ЗМІ з посиланням на віце-президента Sinochem Хань Гень Шеня.

 

Potash Corp не планує продаж великого пакета


Новини Статті Аналітика
За три роки Білорусь має приватизувати активи на 7,5 мільярдів доларів За три роки Білорусь має приватизувати активи на 7,5 мільярдів доларів Деякі поради інвестору Деякі поради інвестору Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
ФРС почне розпродаж активів після підвищення ставок ФРС почне розпродаж активів після підвищення ставок Окремі аспекти правового статусу компанії з управління активами інституту спільного інвестування Окремі аспекти правового статусу компанії з управління активами інституту спільного інвестування ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
СКМ об’єднує об’єднує свої портові активи в єдиному холдингу СКМ об’єднує об’єднує свої портові активи в єдиному холдингу "Портінвест" Стратегії інвестування: сутність і умови реалізації Стратегії інвестування: сутність і умови реалізації Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Великі акціонери British Petroleum хочуть продати 50% активів компанії Великі акціонери British Petroleum хочуть продати 50% активів компанії Розвиток інвестиційної діяльності: стратегії і умови їхньої реалізації Розвиток інвестиційної діяльності: стратегії і умови їхньої реалізації I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Квартальний чистий прибуток Bank of America скоротився на 36% Квартальний чистий прибуток Bank of America скоротився на 36% Інвестиції через ETF (exchange-traded funds) Інвестиції через ETF (exchange-traded funds) I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті