Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 16 08:42 | London, Apr 16 06:42 | New York, Apr 16 02:42
Shanghai, Apr 16 14:42 | Tokyo, Apr 16 15:42 | Sydney, Apr 16 17:42

Полтавський тепловозоремонтний завод модернізує для "Укрзалізниці" 6 локомотивів



25 лютого 2011 в 13:57 - Роман Зайцев


Полтавський тепловозоремонтний завод модернізує для "Укрзалізниці" 6 локомотивів

Полтавський тепловозоремонтний завод в 2011 р. модернізує для "Укрзалізниці" 6 локомотивів ЧМЕ-3 чеського виробництва. Про це журналістам повідомив представник заводу.



За його даними, в рамках підписаного договору на виконання комплексної модернізації тепловозів серії ЧМЕ-3 16 лютого 2011 р. на підприємстві почалися роботи з відновлення тепловозів, що вичерпали свій ресурс, для ДП "Одеська залізниця". Даний проект був ініційований "Укрзалізницею" згідно із затвердженою програмою оновлення локомотивного парку.

У процесі модернізації локомотивів планується заміна двигунів, що вичерпали свій ресурс, К6S310DR на силові установки американської компанії Caterpillar.

Згідно з технічним завданням ці роботи передбачають продовження терміну експлуатації локомотивів до 30 років, підвищення їх надійності, економічності, мінімізацію впливу шкідливих факторів на навколишнє середовище, збільшення міжремонтних пробігів, а також радикальне скорочення експлуатаційних витрат.

Договір передбачає модернізацію 100 одиниць тепловозів ЧМЕ-3 протягом 2011 - 2015 рр.

Полтавський тепловозоремонтний завод ремонтує тепловози ТЕП-70, 2ТЕ-116, ТЕМ-7 і М-62 всіх модифікацій. Полтавський тепловозоремонтний завод в 2010 р. збільшив обсяги виробництва на 134,4% - до 30 млн грн без урахування ПДВ.

Полтавський тепловозоремонтний завод модернізує для "Укрзалізниці" 6 локомотивів


Новини Статті Аналітика
"Укрзалізниця" ввела новий графік руху поїздів Розвиток інноваційної інфраструктури рибних господарств Херсонської області Розвиток інноваційної інфраструктури рибних господарств Херсонської області Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
"Укрзалізниця" напозичала 11,4 мільярди Першочергові завдання розвитку інноваційної діяльності в Україні Першочергові завдання розвитку інноваційної діяльності в Україні ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
"Укрзалізниця" заборонила вивозити за кордон вагони через зростання внутрішніх перевезень Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
"Укрзалізниця" планує замінити 400 електровозів на суму близько 2 млрд доларів Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
ЄБРР готовий дати мільярд на модернізацію ГТС ЄБРР готовий дати мільярд на модернізацію ГТС Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті