Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 20:14 | London, Apr 25 18:14 | New York, Apr 25 14:14
Shanghai, Apr 26 02:14 | Tokyo, Apr 26 03:14 | Sydney, Apr 26 05:14

Пілоти Коломойського готуються до страйку

Пілоти Коломойського готуються до страйку
Рейтинг: 0
Голосів: 0




13 жовтня 2010 в 17:44 - Роман Зайцев


Пілоти Коломойського готуються до страйку

Пілоти авіакомпанії "Донбасаеро", що входить до складу альянсу "Українська авіаційна група", готові провести акцію протесту, в ході якої будуть домагатися підвищення заробітної плати.  



Про це повідомляє "Остров" із посиланням на джерело в авіакомпанії.

За словами співрозмовника, льотні екіпажі, які обслуговують літаки типу "Аеробус", отримують зарплату в 1,5-2 рази меншу, ніж пілоти інших компаній, що входять до Альянсу.

"Альянс передбачає утримання трьох авіакомпаній. Це "Донбасаеро", який експлуатує "Аеробус А320", "АероСвіт", яка експлуатує "Боїнги 737,767" і це "Дніпроавіа", яка експлуатує "Боїнги -737" - і "Ембраєр-145", - повідомив він.

"Виходить дивна картина - наша авіакомпанія, експлуатує найбільш передові літаки, найбільш передові технології. Але льотний склад, який експлуатує судна цього класу, отримує за свою роботу зарплату в 1,5-2 рази нижчу, ніж їх колеги в Дніпропетровську і у Києві. Виникає парадокс: ми виконуємо всі євровимоги, всі євростандарти, але отримуємо зарплату не тільки нижче, ніж у Європі чи Росії, але навіть нижчу, ніж наші колеги по Альянсу", - наголосив співрозмовник видання.

За його словами, керівництво Альянсу повністю влаштовує подібна ситуація і воно діалог з льотним складом компанії "Донбасаеро" вести не має наміру: "Їх цілком влаштовує, що ми отримуємо лише половину зарплати".

"Пілоти вийдуть на роботу, але літаки в повітря піднімати не будуть. Затримки рейсів триватимуть доти, поки не буде вирішено питання з нашими зарплатами", - розповів він.

"Ми заручилися підтримкою пілотів авіакомпаній МАУ, "АероСвіт", "Дніпроавіа" - штрейкбрехерства не буде", - запевнив співрозмовник видання.

Точна дата початку акції протесту поки не визначена. Нині її організатори усно повідомили керівництво Державіаслужби про свої наміри і найближчим часом відправлять офіційний лист.

Пілоти Коломойського готуються до страйку


Новини Статті Аналітика
Добудова другого транспортного Ан-225 Добудова другого транспортного Ан-225 "Мрія" обійдеться в 300 мільйонів доларів Як можуть вплинути європейські авіакомпанії на українські? Як можуть вплинути європейські авіакомпанії на українські? Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Міноборони Росії замовило сім Ан-140 Міноборони Росії замовило сім Ан-140 Коломойський придбав ще одну авіакомпанію Коломойський придбав ще одну авіакомпанію ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Клюєв хоче забезпеити Україну вертольотами вітчизняного виробництва Клюєв хоче забезпеити Україну вертольотами вітчизняного виробництва Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Wizz Air удвічі підняла збір за оплату квитків через банк Wizz Air удвічі підняла збір за оплату квитків через банк Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Акціонери МАУ розрахувалися з ФДМУ за приватизацію Акціонери МАУ розрахувалися з ФДМУ за приватизацію Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті