Інвестиції.орг

Kyiv, Mar 19 10:57 | London, Mar 19 08:57 | New York, Mar 19 04:57
Shanghai, Mar 19 16:57 | Tokyo, Mar 19 17:57 | Sydney, Mar 19 19:57

PDVSA продала частки в НПЗ в Німеччині



15 жовтня 2010 в 09:05 - Христина


PDVSA продала частки в НПЗ в Німеччині

Президент Венесуели Уго Чавес повідомив, що венесуельська держкомпанія PDVSA погодилася продати російським покупцям частки в чотирьох нафтопереробних заводах Ruhr Oel в Німеччині, якими вона володіла спільно з BP.  



"Ми вже можемо сказати, що продали НПЗ", - сказав Чавес в телевізійному репортажі в ході поїздки до Москви.

Джерело Reuters в PDVSA повідомило, що покупцем цих пакетів стала російська "Роснафта". Проте отримати коментар у "Роснафті" поки не вдалося.

Раніше повідомлялося, що переговори "Роснафти" про купівлю НПЗ підтверджував віце-президент російської НК Пітер О’Браєн.

На початку квітня джерела в галузі повідомили Reuters, що "Роснафта" веде переговори про купівлю 50 відсотків акцій компанії Ruhr Oil, спільного підприємства венесуельської PDVSA і британської BP в Німеччині.

За даними PDVSA, Ruhr Oil - найбільший нафтопереробник Німеччини, чиї потужності становлять 1 мільйон барелів на добу. З них PDVSA належить близько 250.000 барелів на добу через частки в заводах Gelsenkirchen, Miro, Bayern Oil і Schwedt.

"Роснафта", найбільший у Росії виробник і переробник нафти, володіє сімома заводами в країні, загальна потужність яких становить 1 мільйон барелів на добу.


 

PDVSA продала частки в НПЗ в Німеччині


Новини Статті Аналітика
Німеччина готова надати Греції додаткову фінансову допомогу Німеччина готова надати Греції додаткову фінансову допомогу Акції європейських компаній падають Акції європейських компаній падають Огляд українських ринків за 01.02.2011. Ринок консолідується Огляд українських ринків за 01.02.2011. Ринок консолідується
У Німеччині рівень безробіття в травні 2011 р. склав 7% У Німеччині рівень безробіття в травні 2011 р. склав 7% Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Огляд ринків Європи за 10.01.2011. Занепокоєння повертається на ринки Огляд ринків Європи за 10.01.2011. Занепокоєння повертається на ринки
Німеччина відмовляється від атомної енергетики Німеччина відмовляється від атомної енергетики Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
ВВП Німеччини в I кварталі 2011 р. виріс на 1,5% ВВП Німеччини в I кварталі 2011 р. виріс на 1,5% Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Економіка Німеччини зменшить темпи росту Економіка Німеччини зменшить темпи росту У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Як байка, так і життя ціниться не за довжину, а за зміст.

Сенека
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті