Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 18 22:49 | London, Apr 18 20:49 | New York, Apr 18 16:49
Shanghai, Apr 19 04:49 | Tokyo, Apr 19 05:49 | Sydney, Apr 19 07:49

Обсяг торгівлі акціями Facebook і Twitter значно виріс

Обсяг торгівлі акціями Facebook і Twitter значно виріс




28 грудня 2010 в 11:12 - Христина


Обсяг торгівлі акціями Facebook і Twitter значно виріс

Обсяг торгівлі акціями приватних компаній Силіконової долини, таких як Facebook, Twitter, LinkedIn значно виріс за останні місяці.



Це свідчить про великий інтерес інвесторів до подібним компаніям, незважаючи на "вмираючий" ринок IPO, пише The Wall Street Journal.

Зокрема, обсяг торгівлі акціями Facebook особливо виріс у листопаді, відзначає WSJ. Хвиля угод почалася після того, як венчурний фонд Accel Partners продав менше 15% акцій компанії за 517 млн. доларів, розповіли виданню джерела, знайомі з деталями угоди.

Незабаром після продажу акції Facebook на біржах SharesPost і SecondMarket зросли в середньому на 12 і 25% відповідно, відзначає видання. За даними SecondMarket, обсяг угод з акціями приватних інтернет-компаній в цьому році склав більше 400 млн. доларів проти 100 млн. роком раніше. У лідерах по операціях - Twitter, Facebook і LinkedIn.

При цьому подібний інтерес інвесторів не змінює плани компанії, відзначає WSJ. У вересні голова Facebook Марк Цукерберг заявляв, що IPO соцмережі може відбутися тільки в 2012 році.

Раніше опитані The Financial Times аналітики прийшли до висновку, що в ході IPO Facebook може бути оцінена в 33,7 млрд. доларів.
 

Обсяг торгівлі акціями Facebook і Twitter значно виріс


Новини Статті Аналітика
Україна готова відмовитися від коньяку та шампанського протягом 10 років Україна готова відмовитися від коньяку та шампанського протягом 10 років Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Провідний виробник акумуляторів в Україні встановив ціну акцій у ході IPO Провідний виробник акумуляторів в Україні встановив ціну акцій у ході IPO 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Організатори IPO Яндекса викупили більш ніж п’ять мільйонів акцій Організатори IPO Яндекса викупили більш ніж п’ять мільйонів акцій Сучасні аспекти планування у сфері інноваційної діяльності підприємств Сучасні аспекти планування у сфері інноваційної діяльності підприємств Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Іспанія вийде на IPO в рамках загальної програми приватизації для скорочення дефіциту бюджету Іспанія вийде на IPO в рамках загальної програми приватизації для скорочення дефіциту бюджету Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
"Яндекс" на IPO за день подорожчав на 40% Деякі поради інвестору Деякі поради інвестору I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Біржа – це далекобійна гармата... І на біржі оббирають так, як на війні вбивають, не бачиш навіть – хто обібрав тебе.

А.Капюс
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті