Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 19 21:15 | London, Apr 19 19:15 | New York, Apr 19 15:15
Shanghai, Apr 20 03:15 | Tokyo, Apr 20 04:15 | Sydney, Apr 20 06:15

Обіг Unistream у III кварталі виріс на 8 % і склав $ 1,18 млрд.

Обіг Unistream у III кварталі виріс на 8 % і склав $ 1,18 млрд.




13 жовтня 2010 в 15:31 - Уляна Роїк


Обіг Unistream у III кварталі виріс на 8 % і склав $ 1,18 млрд.

Обіг міжнародної системи грошових переказів Unistream у липні-вересні 2010 року досягнув $ 1,18 млрд., що складає 8-відсоткове зростання, у порівнянні з аналогічним періодом 2009 року.  



Про це офіційно повідомила прес-служба компанії 13 вересня.

Кількість транзакцій в третьому кварталі поточного року збільшилася і досягула 1,7 млн.

Обсяг транзакцій за перші 9 місяців поточного року склав при цьому $ 2,77 млрд. доларів, а кількість переказів за цей період дорівнювала 4,45 млн.

Підбиваючи підсумки третього кварталу і перших 9 місяців, фахівці відзначають, що з початку року спостерігався тренд пожвавлення попиту на грошові перекази.

«З огляду на цю тенденцію, керівництво системи поставило завдання не тільки нарощувати зростання оборотів, але й скористатися ринковою ситуацією для розвитку стратегічно важливих проектів практично по всіх напрямках: від розвитку мережі до досягнення нових рівнів якості обслуговування клієнтів», прокоментував вищезазначені показники гендиректор UNISTREAM Сурен Айріян.

Він зазначив, що на кінець вересня мережа системи зросла до більш ніж 200 000 сервісних пунктів. При цьому були реалізовані безпрецедентні міжнародні проекти зокрема в Азії, де клієнти отримали можливість здійснювати перекази не тільки готівкою, але й на банківський рахунок.

Він також зазначив, що в поточному році вдається впевненими темпами розвивати власні мережі у Великобританії, Греції, на Кіпрі і в Німеччині.
 

Обіг Unistream у III кварталі виріс на 8 % і склав $ 1,18 млрд.


Новини Статті Аналітика
Рада Асоціації Рада Асоціації "Фондове партнерство" звернулась до ДКЦПФР з проханням відновити обіг цінних паперів 12 емітентів Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Грошові перекази в Україну досягли докризових показників Грошові перекази в Україну досягли докризових показників Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Обсяг грошових переказів з-за кордону в Україну склав $ 5,9 млрд. Обсяг грошових переказів з-за кордону в Україну склав $ 5,9 млрд. Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Експерт назвав дві головні причини інфляції в Україні Експерт назвав дві головні причини інфляції в Україні У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Індія виведе з обігу дрібні монети Індія виведе з обігу дрібні монети Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті