Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 09:36 | London, Apr 25 07:36 | New York, Apr 25 03:36
Shanghai, Apr 25 15:36 | Tokyo, Apr 25 16:36 | Sydney, Apr 25 18:36

Новий власник "Укртелекому" повинен за 2 роки профінансувати створення спецзв’язку

Новий власник "Укртелекому" повинен за 2 роки профінансувати створення спецзв’язку




11 березня 2011 в 16:45 - Роман Зайцев


Новий власник "Укртелекому" повинен за 2 роки профінансувати створення спецзв’язку

Новий власник "Укртелекому" (UTLM) повинен за 2 роки профінансувати створення спецзв’язку. Про це на прес-конференції заявив голова Фонду державного майна України (ФДМУ) Олександр Рябченко.



"Вони протягом 2 років повинні профінансувати створення системи спецзв‘язку який держава збудує за рахунок інвестора. За цей час поки вона не збудована, вони повинні фінансувати її функціонування за власний рахунок", - сказав О.Рябченко.

За словами О.Рабченка, остаточну вартість системи спецзв‘язку ТОВ "ЄСУ" має узгодити з Держспецзв‘язком. Орієнтовна вартість робіт $200 млн.

Відповідний пункт прописаний у зобов‘язаннях з розвитку "Укртелекому", які є частиною договору купівлі-продажу держпакету акцій. "Крім того новий власний "Укртелекому" взяв на себе низку зобов‘язань виконання в повному обсязі колективного договору на 2006-2011 рр., фінансування в повному обсязі виплат передбачених колдоговором на 2006-20011 рр та додатком до нього, збереження облікової чисельності працівників, що склалася на день укладання договору купівлі-продажу пакета акцій потягом 6 мес. після переходу права власності на пакет акцій", - заявив О.Рябченко.

Крім того, передбачено надання всіх соціальних та побутових пільг працівникам які закріпленні в колективній угоді на 2006-2011 рр.

Також новий власник "Укртелекому", згідно з договором купівлі-продажу, повинен обслуговувати боргові зобов‘язання компанії які складають $160 млн. та 3,7 млрд грн.

"Тобто фактично, крім 10,5 млрд грн новий власник повинен сплатити і цю суму. Це і буде загальною вартістю держпакету", - заявив А.Рябченко.

Крім того він зазначив, що в разі продажу новим власником контрольного пакету акцій компанії 3-й стороні до повного виконання інвестзобов‘язань, продаж потрібно буде узгодити з фондом , а інвестзобов‘язання буде виконувати новий власник.

Також О.Рябченко зазначив, що всі кошти отримані від приватизації "Укртелекому" будуть зараховані в держбюджет 2011 р., а ТОВ "ЄСУ" набуде права власності на держпакет власності після перерахування всіх коштів (10,5 млрд грн) та підписання акту прийому передачі.

Новий власник "Укртелекому" повинен за 2 роки профінансувати створення спецзв’язку


Новини Статті Аналітика
Пройшла сертифікацію Програма TSLab компанії Пройшла сертифікацію Програма TSLab компанії "Лабораторія Торгових Систем" Сучасні аспекти планування у сфері інноваційної діяльності підприємств Сучасні аспекти планування у сфері інноваційної діяльності підприємств Обзор фондового рынка 18.07.2011_PreMarket Обзор фондового рынка 18.07.2011_PreMarket
Генпрокуратура хоче знати, на що пішли гроші Євро-2012 Генпрокуратура хоче знати, на що пішли гроші Євро-2012 Основні правила бізнес-презентації Основні правила бізнес-презентації Обзор фондового рынка 15.07.2011_Market review Обзор фондового рынка 15.07.2011_Market review
ЄІБ виділить 450 млн євро для покращення доріг в Україні ЄІБ виділить 450 млн євро для покращення доріг в Україні Заводський сектор науки, як складова підвищення конкурентоспроможності інноваційної структури Заводський сектор науки, як складова підвищення конкурентоспроможності інноваційної структури Обзор фондового рынка 15.07.2011_Market review Обзор фондового рынка 15.07.2011_Market review
Грошей на Грошей на "Одеса-Броди" у Януковича чекають від поляків Венчурний капітал як джерело інноваційних процесів в системі безпеки підприємництва Венчурний капітал як джерело інноваційних процесів в системі безпеки підприємництва Обзор рынка акций перед открытием дня (14.07.2011) Обзор рынка акций перед открытием дня (14.07.2011)
Уряд зупинив фінансування авіапрому Уряд зупинив фінансування авіапрому Формування системи організаційного забезпечення інноваційного розвитку промислових підприємств Формування системи організаційного забезпечення інноваційного розвитку промислових підприємств Обзор фондового рынка 13.07.2011_Market review Обзор фондового рынка 13.07.2011_Market review

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті