Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 17:43 | London, Apr 25 15:43 | New York, Apr 25 11:43
Shanghai, Apr 25 23:43 | Tokyo, Apr 26 00:43 | Sydney, Apr 26 02:43

Nokia поверне собі контроль над операційною системою Symbian

Nokia поверне собі контроль над операційною системою Symbian
За матеріалами: Reuters
Рейтинг: 0
Голосів: 0




9 листопада 2010 в 16:21 - Христина


Nokia поверне собі контроль над операційною системою Symbian

Найбільший виробник мобільних телефонів Nokia Oyj буде повністю контролювати розробку і оновлення операційної системи Symbian після декількох років передачі контролю відкритій групі розробників Symbian Foundation.  



Таким чином, з квітня 2011 року Symbian Foundation буде займатися тільки ліцензуванням операційної системи і пов‘язаного програмного забезпечення.

З 2008 року Nokia відкрила Symbian будь-яким виробникам телефонів для використання на принципах open-source. Проте операційна система не змогла зберегти популярність, і в цьому році Samsung Electronics і Sony Ericsson відмовилися від неї на користь Android від Google.

Фінський виробник телефонів залишався ключовим розробником ОС і виробив близько 95 відсотків усіх трубок, що працюють на Symbian.

Symbian залишається найбільш поширеною мобільною операційною системою з 37-відсотковою часткою ринку, однак це значно менше того, що було в неї всього два роки тому.

Основний конкурент фінської ОС, Android, в минулому кварталі контролював 17 відсотків ринку, свідчать дані аналітичної фірми Canalys.
 

Nokia поверне собі контроль над операційною системою Symbian


Новини Статті Аналітика
В Google Maps з’явилися перші підводні панорами В Google Maps з’явилися перші підводні панорами 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Nokia прогнозує Nokia прогнозує "істотне зниження" виручки за підсумками II кварталу 2011 р. Принцип інвестора венчурних проектів або бізнес-ангела Принцип інвестора венчурних проектів або бізнес-ангела ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Google розміщує дебютний випуск облігацій Google розміщує дебютний випуск облігацій Практична цінність маркетингу у формуванні попиту на інновації: світовий і вітчизняний досвід Практична цінність маркетингу у формуванні попиту на інновації: світовий і вітчизняний досвід Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Чистий обсяг продажів Nokia виріс на 9,2% Чистий обсяг продажів Nokia виріс на 9,2% Blackberry розкриває секрети Blackberry розкриває секрети I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Квартальний обсяг продажів Nokia виріс на 9% до ?10,4 млрд. Квартальний обсяг продажів Nokia виріс на 9% до ?10,4 млрд. Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті