Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 19 21:08 | London, Apr 19 19:08 | New York, Apr 19 15:08
Shanghai, Apr 20 03:08 | Tokyo, Apr 20 04:08 | Sydney, Apr 20 06:08

Нафтогазову компанію Regal продадуть зі дня на день

Нафтогазову компанію Regal продадуть зі дня на день




13 грудня 2010 в 10:28 - Роман Зайцев


Нафтогазову компанію Regal продадуть зі дня на день

Нафтогазова компанія Regal Petroleum plc з активами в Україні підтверджує, що перебуває у фінальній стадії дискусій про можливий продаж.



Про це повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна" із посиланням на інформацію компанії на Лондонській фондовій біржі (LSE), поширену у зв'язку з недавнім подорожчанням її акцій.

Згідно із повідомленням, ціна пропозиції в цих дискусіях становить 24 пенса за акцію.

Разом з тим компанія уточнює, що це повідомлення на LSE не підтверджує того, що операція дійсно буде здійснена.

Вартість акцій Regal Petroleum 25-26 листопада 2010 року підскочила на 56% - з 12,5 пенса до 19,5 пенса за акцію.

Пізніше ціна акції знизилася до 15 пенсів за акцію. Проте з 7 грудня розпочався повторний підйом і в п'ятницю станом на 13:25 лондонського часу ціна акції склала 23 пенса за акцію.

При цьому зростання ціни акції протягом дня, в порівнянні з вартістю на закриття ринку в четвер, склав 24,32%.

Як повідомлялося, Regal Petroleum після публікації 30 вересня 2010 звіту про виробничу діяльність отримала ряд пропозицій, пов'язаних з потенційною покупкою компанії. Однак, за даними компанії, їх розгляд знаходилося на попередньому етапі.

Окружний адміністративний суд Києва 11 жовтня 2010 року відновити дію заборони Міністерства охорони навколишнього природного середовища на розробку родовищ Regal Petroleum в Україні.

Крім того, в кінці жовтня 2010 року у Regal виникли ускладнення при бурінні свердловини SV-69 на Свиридівському родовищі у Полтавській області: при спробі вилучення бура з свердловини його нижня частина застрягла.

Компанія також оголосила, що рівень видобутку в Україну виявився нижчим, а сама розробка - складніше, ніж очікувалося.

У зв'язку з цим Regal 17 листопада призупинила видобуток вуглеводнів в Україну через проблеми з ліцензіями.

У кінці червня 2010 року екс-глава Мінприроди Віктор Бойко повідомив, що міжвідомча робоча група з надрокористування при міністерстві вирішила призупинити ліцензію Regal Petroleum через низку порушень, у тому числі природоохоронного законодавства.

Основними нафтогазовими активами Regal є Мехедівсько-Голотовщинське (MEX) і Свиридівське (SV) газоконденсатні родовища у Полтавській області.

Нафтогазову компанію Regal продадуть зі дня на день


Новини Статті Аналітика
"Нафтогаз" знову спробує продати на аукціоні бензин за ціною вище ринкової Новітні рекламні технології як інновації в маркетингових комунікаціях Новітні рекламні технології як інновації в маркетингових комунікаціях Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Власник Власник "Універсальної інвестиційної групи" збирається продати свій страховий бізнес Агрохолдинги-сучасна форма організації агропромислового виробництва в Україні Агрохолдинги-сучасна форма організації агропромислового виробництва в Україні ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
"Нафтогаз України" продав ОВДП на 5 млрд грн "Дельта банку" Проблеми формування технологічної інфраструктури як складової національної інноваційної системи Проблеми формування технологічної інфраструктури як складової національної інноваційної системи Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
"Нафтогаз" вперше продав ОВДП на 5 мільярдів приватному банку Продаж заставного майна в Україні на аукціоні Продаж заставного майна в Україні на аукціоні I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
"Укргазвидобування" продало на аукціоні 108,69 тисяч тонн скрапленого газу Рідкісний рожевий діамант продано на аукціоні Sotheby’s за рекордні $46 млн Рідкісний рожевий діамант продано на аукціоні Sotheby’s за рекордні $46 млн I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті