Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 19 12:14 | London, Apr 19 10:14 | New York, Apr 19 06:14
Shanghai, Apr 19 18:14 | Tokyo, Apr 19 19:14 | Sydney, Apr 19 21:14

На японських заводах Honda обсяг виробництва до кінця 2011 р. повернеться до норми

На японських заводах Honda обсяг виробництва  до кінця 2011 р. повернеться до норми




26 квітня 2011 в 10:20 - Роман Зайцев


На японських заводах Honda обсяг виробництва до кінця 2011 р. повернеться до норми

Розташовані в Японії підприємства другого за величиною після Toyota виробника автомобілів у країні - Honda Motor Co. - Повернуться до планових обсягів виробництва до кінця 2011 р., передає Reuters.



До червня ц.р. випуск продукції на місцевих потужностях буде становити половину від наміченого раніше. Потім обсяг виробництва буде залежати від регулярності поставок комплектуючих, перебої в яких спостерігалися слідом за природними катаклізмами у країні. Терміни повного завантаження потужностей розташованих за кордоном підприємств Honda не уточнюються.

В даний час обсяг виробництва на заводах компанії в Північній Америці, Великобританії, Туреччині та на Філіппінах також становить половину від запланованого раніше.

Випуск автомобілів Honda скорочений у Китаї та Таїланді.


Найбільший у світі автомобілебудівний концерн Toyota Motor Corp., У свою чергу, розраховує повернутися до запланованих обсягів виробництва не раніше листопада 2011 р., повідомили в компанії на минулому тижні.

У Японії 11 березня 2011 сталася серія землетрусів, магнітуда найсильнішого склала 9,0 (за даними Японського метеорологічного управління). Підземні поштовхи і подальше за ними цунамі завдали величезних збитків північно-східним районам країни. За даними Національного поліцейського управління, загинули або пропали без вісті більше 26 тис. чоловік. Режим надзвичайної ситуації введений на атомному комплексі в Фукусіма (станції "Фукусіма-1" і "Фукусіма-2"), де відбулися вже кілька вибухів і пожежа, триває витік радіації.

На японських заводах Honda обсяг виробництва  до кінця 2011 р. повернеться до норми


Новини Статті Аналітика
Стихійні лиха в Японії вплинули на постачання автомобілів в Україну Стихійні лиха в Японії вплинули на постачання автомобілів в Україну Особливості інноваційного розвитку галузі тваринництва в Україні Особливості інноваційного розвитку галузі тваринництва в Україні Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 01.02.2011. На ринках регіону панує оптимізм Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 01.02.2011. На ринках регіону панує оптимізм
Toyota відновила роботу всіх своїх заводів у Японії Toyota відновила роботу всіх своїх заводів у Японії Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Toyota в кінці місяця призупинить роботу п’яти заводів у Європі через брак комплектуючих Toyota в кінці місяця призупинить роботу п’яти заводів у Європі через брак комплектуючих Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Виробництво на заводах Toyota в Японії не поновиться ще протягом тижня Виробництво на заводах Toyota в Японії не поновиться ще протягом тижня Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Південний ГЗК за І квартал збільшив виробництво концентрату на 15% Південний ГЗК за І квартал збільшив виробництво концентрату на 15% У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті