Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 18 11:25 | London, Apr 18 09:25 | New York, Apr 18 05:25
Shanghai, Apr 18 17:25 | Tokyo, Apr 18 18:25 | Sydney, Apr 18 20:25

Morgan Stanley хоче розширити свій бізнес з управління капіталом в Азії

Morgan Stanley хоче розширити свій бізнес з управління капіталом в Азії




22 вересня 2010 в 13:52 - Уляна Роїк


Morgan Stanley хоче розширити свій бізнес з управління капіталом в Азії

Зараз для Morgan Stanley розвиток бізнесу з управління приватним капіталом є пріоритетною метою у Азії, оскільки компанія готується кинути виклик лідерам індустрії, таким як UBS AG.  



Morgan Stanley, який незмінно очолює азіатські рейтинги в сфері злиття і поглинань, у цьому році активно наймав консультантів для свого підрозділу з управління приватним капіталом, заявив керівник азіатського підрозділу Оуен Томас в інтерв’ю Reuters

"Якщо поглянути на створення капіталу в Азії, то зрозуміло, що це дуже важливо, - сказав Томас. - Із збільшенням числа заможних людей на всій території Азії, очевидно зростають перспективи. Я не думаю, що ми єдина компанія, яка зосереджена на це ".

Розвиток бізнесу з управління капіталом в Азії - це частина плану Morgan Stanley, спрямованого на розширення роздрібних операцій. Morgan Stanley Smith Barney став найбільшою американською роздрібною брокерською компанією після того.

Morgan Stanley має намір подвоїти кількість співробітників в Азії, що займаються управлінням капіталом протягом найближчих трьох років, за винятком 100 консультантів, найнятих в цьому році. Основна увага буде приділятися верхньому сегменту ринку.

"Ми хочемо вирости. Ми хочемо здійснювати нові проекти ... Ми також нарощуємо інфраструктуру. В цілому ми хочемо розвинути бізнес", - сказав Томас.

Глобальні приватні банки в цьому році все частіше зверталися до Азії, де - за винятком Японії - добробут може майже вдвічі перевищити світовий рівень за оцінками Boston Consulting Group.

Morgan Stanley в 2008 році запустив інвестиційні бізнес в Індії, а через Smith Barney володіє приватним банківським бізнесом в Австралії.

Приватні банки в Сінгапурі та Гонконгу, самих значних фінансових центрах регіону, вже управляють капіталом у розмірі $ 700 мільярдів.

Згідно з доповіддю Merrill Lynch Capgemini, сукупний статок азіатських мільйонерів зріс на 31 % до $ 9,7 трильйона, перевершивши європейські $ 9,5 трильйонів в 2009 році.
 

Morgan Stanley хоче розширити свій бізнес з управління капіталом в Азії


Новини Статті Аналітика
Квартальний прибуток Morgan Stanley впав майже на 50% Квартальний прибуток Morgan Stanley впав майже на 50% Економічна природа та об’єктивні передумови трансформації бізнесу Економічна природа та об’єктивні передумови трансформації бізнесу Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 26.04.2011. Падіння при низькій активності Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 26.04.2011. Падіння при низькій активності
Над світовим бізнесом нависла загроза кризи в Китаї Над світовим бізнесом нависла загроза кризи в Китаї Переваги власного бізнесу Переваги власного бізнесу Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 18.04.2011. Китай піднімає норму резервування Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 18.04.2011. Китай піднімає норму резервування
Менеджери найбільших хедж-фондів виводять свої операції з Лондона Менеджери найбільших хедж-фондів виводять свої операції з Лондона Необхідні умови для відкриття власного бізнесу Необхідні умови для відкриття власного бізнесу Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 15.04.2011. Китай публікує дані про високі темпи інфляції Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 15.04.2011. Китай публікує дані про високі темпи інфляції
Туроператори  підтримали ініціативу Мінкурортів зі створення Асоціації туроператорів Криму Туроператори підтримали ініціативу Мінкурортів зі створення Асоціації туроператорів Криму Можливість заробити на группон-сайтах Можливість заробити на группон-сайтах Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 13.04.2011. І знову неспокій Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 13.04.2011. І знову неспокій
Луганщина створила найкращі умови для залучення іноземних інвестицій Луганщина створила найкращі умови для залучення іноземних інвестицій Венчурний капітал як джерело інноваційних процесів в системі безпеки підприємництва Венчурний капітал як джерело інноваційних процесів в системі безпеки підприємництва Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 02.04.2011. Ситуація залишається невизначеною Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 02.04.2011. Ситуація залишається невизначеною

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Біржа – це далекобійна гармата... І на біржі оббирають так, як на війні вбивають, не бачиш навіть – хто обібрав тебе.

А.Капюс
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті