Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 11:32 | London, Apr 25 09:32 | New York, Apr 25 05:32
Shanghai, Apr 25 17:32 | Tokyo, Apr 25 18:32 | Sydney, Apr 25 20:32

Місячні продажі McDonald’s виросли на 5,3%

Місячні продажі McDonald’s виросли на 5,3%




9 лютого 2011 в 08:07 - Христина


Місячні продажі McDonald’s виросли на 5,3%

Продажі McDonald's Corp в січні виявилися кращими за прогнози завдяки вищому, ніж очікувалося, попиту в Європі.



Продажі найбільшої мережі ресторанів швидкого харчування зросли по всьому світу на 5,3 відсотка в точках, відкритих не менше року тому. Аналітики прогнозували збільшення лише на 4,4 відсотка.

У Європі показник виріс на 7 відсотків при очікуваннях на рівні 3,7 відсотка. Старий Світ забезпечує McDonald‘s близько 40 відсотків виручки.

Інвестори побоювалися за показники мережі у зв‘язку із здійсненням урядами континенту програм скорочення витрат.

У США високий рівень безробіття скоротив зростання продажів до 3,1 відсотка, що виявилося нижчим за прогнози. Американський ринок дає фірмі близько 35 відсотків виручки.

Продажі в Азіатсько-Тихоокеанському регіоні, Африці і на Близькому Сході зросли на 5,2 відсотка, також перевищивши очікування.
 

Місячні продажі McDonald’s виросли на 5,3%


Новини Статті Аналітика
Nokia прогнозує Nokia прогнозує "істотне зниження" виручки за підсумками II кварталу 2011 р. Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Огляд українських ринків за 01.02.2011. Ринок консолідується Огляд українських ринків за 01.02.2011. Ринок консолідується
Рівень безробіття в зоні євро в квітні не змінився і склав 9,9% Рівень безробіття в зоні євро в квітні не змінився і склав 9,9% Сучасні аспекти планування у сфері інноваційної діяльності підприємств Сучасні аспекти планування у сфері інноваційної діяльності підприємств Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
У Німеччині рівень безробіття в травні 2011 р. склав 7% У Німеччині рівень безробіття в травні 2011 р. склав 7% Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Інвестори втрачають інтерес до СНД Інвестори втрачають інтерес до СНД Окремі аспекти правового статусу компанії з управління активами інституту спільного інвестування Окремі аспекти правового статусу компанії з управління активами інституту спільного інвестування Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Янукович обіцяє Янукович обіцяє "сприятливі умови" для інвесторів Механізм державної підтримки та розвитку інноваційної інфраструктури України Механізм державної підтримки та розвитку інноваційної інфраструктури України I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті