Інвестиції.орг

Kyiv, Mar 19 05:42 | London, Mar 19 03:42 | New York, Mar 18 23:42
Shanghai, Mar 19 11:42 | Tokyo, Mar 19 12:42 | Sydney, Mar 19 14:42

Metro Goldwyn Mayer почала підготовку до банкрутства

Metro Goldwyn Mayer почала підготовку до банкрутства




8 жовтня 2010 в 17:10 - Христина


Metro Goldwyn Mayer почала підготовку до банкрутства

Голлівудська кінокомпанія Metro Goldwyn Mayer (MGM) почала узгодження плану банкрутства зі своїми кредиторами. Про це повідомляє BBC News. Заборгованість MGM складає близько 4 мільярдів доларів.  



Згідно з главою 11 Кодексу США про банкрутство, будь-яка корпорація або підприємство, організоване як приватна власність, можуть оголосити про банкрутство, в рамках якого допускається реорганізація компанії.

Щоб приступити до реструктуризації, MGM необхідно заручитися згодою більш ніж 100 своїх кредиторів. Планується, що після неї 95 відсотків акцій компанії відійдуть кредиторам. 5 відсотків, що залишаться, буде контролювати чинний власник MGM Spyglass Entertainment.

Як повідомляє BBC News, кредитори повинні схвалити план до 22 жовтня. Глава 11 також дозволяє компанії здійснювати свою діяльність під час процедури банкрутства.

У листопаді 2009 року стало відомо, що через фінансові труднощі MGM шукає покупця. Тоді заборгованість компанії перед кредиторами становила 3,7 мільярда доларів. У вересні поточного року індійська компанія Sahara India Pariwar повідомляла про плани придбати американську кіностудію за 2,4 мільярда доларів. Однак MGM відмовилася від цієї угоди.

Кінокомпанія Metro Goldwyn Mayer зняла такі фільми, як "Віднесені вітром", "Чарівник країни Оз" і "Співаючі під дощем". Студії належать права на фільми про британського агента Джеймса Бонда і мультфільми "Том і Джері". У 2009 році на рахунку MGM було 205 нагород "Оскар", у тому числі 15 за кращий фільм.

 

Metro Goldwyn Mayer почала підготовку до банкрутства


Новини Статті Аналітика
Уряд до осені планує розробити схему реструктуризації та реорганізації Уряд до осені планує розробити схему реструктуризації та реорганізації "Нафтогазу" Економічна природа та об’єктивні передумови трансформації бізнесу Економічна природа та об’єктивні передумови трансформації бізнесу Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Єврокомісія заперечує неминучість реструктуризації боргу Греції Єврокомісія заперечує неминучість реструктуризації боргу Греції Фінансові та боргові проблеми американських штатів Фінансові та боргові проблеми американських штатів ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Київський суд почав справу про банкрутство Київський суд почав справу про банкрутство "Альфа-Нафти" 5 етапів розвитку 5 етапів розвитку "ринкових міхурів" Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
МВФ не планує реструктурувати борг Греції МВФ не планує реструктурувати борг Греції Розвиток іпотечного страхування  в Україні Розвиток іпотечного страхування в Україні I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
S&P можливо знизить рейтинги Португалії та Греції S&P можливо знизить рейтинги Португалії та Греції Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Як байка, так і життя ціниться не за довжину, а за зміст.

Сенека
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті