Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 20 01:50 | London, Apr 19 23:50 | New York, Apr 19 19:50
Shanghai, Apr 20 07:50 | Tokyo, Apr 20 08:50 | Sydney, Apr 20 10:50

Mail.ru Group оцінили не нижче $5,0 млрд

Mail.ru Group оцінили не нижче $5,0 млрд




12 жовтня 2010 в 18:56 - Христина


Mail.ru Group оцінили не нижче $5,0 млрд

Організатори IPO Mail.ru Group оцінили компанію в суму не нижче $5 мільярдів, сказало Reuters джерело, близьке до розміщення.  



"Нижня межа оцінки Mail.ru Group у всіх не нижче $5 мільярдів", - сказав він.

Джерело на фінансовому ринку також повідомило, що один з букраннерів IPO Mail.ru Group - ВТБ Капітал - оцінив компанію в $5,0 - 5,5 мільярда.

Вчора Mail.ru Group оголосила про намір провести IPO на LSE. За даними джерела Reuters, компанія хоче отримати понад $500 мільйонів від продажу близько 15 відсотків існуючих акцій.

Роуд-шоу і відкриття книги заявок намічено на 25 жовтня, прайсинг планується 8 листопада.

Організатори та глобальні координатори IPO - Goldman Sachs, JP Morgan, також книги розміщення будуть вести Morgan Stanley і ВТБ Капітал.

Mail.ru може стати єдиною російською інтернет-компанією, чиї акції входять до лістингу LSE.

Акціонерами Mail.ru Group є бізнесмени Алішер Усманов (34 відсотки), Юрій Мільнер та Григорій Фінгер, а також найбільша африканська медіагрупа Naspers (28,7 відсотка).

Цієї весни 10,26 відсотка тоді ще DST придбала китайська інтернет-компанія Tencent Holdings Ltd, заплативши $300 мільйонів, оцінивши компанію приблизно в $3 мільярди.

 

Mail.ru Group оцінили не нижче $5,0 млрд


Новини Статті Аналітика
Провідний виробник акумуляторів в Україні встановив ціну акцій у ході IPO Провідний виробник акумуляторів в Україні встановив ціну акцій у ході IPO Реальність та майбутнє інвестиційного банкінгу Реальність та майбутнє інвестиційного банкінгу Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 29.03.2011. Індекси продовжують знижуватися Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 29.03.2011. Індекси продовжують знижуватися
Організатори IPO Яндекса викупили більш ніж п’ять мільйонів акцій Організатори IPO Яндекса викупили більш ніж п’ять мільйонів акцій Фонди прямих інвестицій мають шанс реабілітуватися Фонди прямих інвестицій мають шанс реабілітуватися Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
В найближчий рік понад 10 українських компаній вийдуть на фондові ринки В найближчий рік понад 10 українських компаній вийдуть на фондові ринки Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Іспанія вийде на IPO в рамках загальної програми приватизації для скорочення дефіциту бюджету Іспанія вийде на IPO в рамках загальної програми приватизації для скорочення дефіциту бюджету Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
"Яндекс" на IPO за день подорожчав на 40% Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті