Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 06:39 | London, Apr 25 04:39 | New York, Apr 25 00:39
Shanghai, Apr 25 12:39 | Tokyo, Apr 25 13:39 | Sydney, Apr 25 15:39

ЛАЗ оскаржив в АМКУ результати тендеру на закупівлю тролейбусів для Автономної республіки Крим

ЛАЗ оскаржив в АМКУ результати тендеру на закупівлю тролейбусів для Автономної республіки Крим
Рейтинг: 0
Голосів: 0




20 вересня 2010 в 11:45 - Роман Зайцев


ЛАЗ оскаржив в АМКУ результати тендеру на закупівлю тролейбусів для Автономної республіки Крим

ЛАЗ оскаржив в Антимонопольному комітеті (АМКУ) результати тендеру на закупівлю тролейбусів для Автономної республіки Крим (АРК) - 6 вересня компанія подала скаргу, звинувативши МінЖКГ АРК в порушенні порядку проведення тендеру.  



8 вересня АМКУ припинив процедуру закупівлі на строк до 30 робочих днів. У ЛАЗі говорять, що МінЖКГ опублікувало вимоги до тендеру лише за місяць до його проведення, і однією з умов була наявність сертифікату випробувань тролейбуса на гірській трасі, пише "Комерсант-Україна".

Відзначимо, в тендері на постачання 61 тролейбусу Криму брали участь чотири компанії. Найменшу суму контракту запропонував Львівський автомобільний завод (ЛАЗ) - 105 млн грн. Проте переможцем 2 вересня була оголошена компанія "Богдан", що запропонувала 142 млн грн. Договір з переможцем підписаний так і не був.

"Компанії просто не встигли отримати сертифікат, тому що на випробування йде шість місяців", - пояснив заступник начальника юридичного департаменту ЛАзу Юрій Терновой. Крім того, за умовами тендеру одна компанія може виставити тільки одну пропозицію, проте "Богдан" на ньому представляли АСЗ №1 (входить в корпорацію) і "Хюндай Трак" (дистриб‘ютор продукції "Богдан" і Hyundai).

Джерело в МінЖКГ повідомило, що 13 вересня відомство подало позов до Окружного суду Києва з вимогою визнати тендер таким, що відбувся і дозволити укласти договір з переможцем. "АМКУ не повинен був приймати скаргу, тому що ЛАЗ не допустили в другий тур тендеру через відсутність сертифікату випробувань тролейбусу на гірській трасі і заборгованості перед Пенсійним фондом на суму 2,5 млн грн", - відзначило джерело. Сертифікат був тільки у АСЗ №1 і "Хюндай Трак".

ЛАЗ оскаржив в АМКУ результати тендеру на закупівлю тролейбусів для Автономної республіки Крим


Новини Статті Аналітика
АМКУ дозволив Eni зайти на український газовий ринок АМКУ дозволив Eni зайти на український газовий ринок Шведська група SEB, можливо, купить третій банк в Україні Шведська група SEB, можливо, купить третій банк в Україні Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
АМКУ дозволив шведам поглинути АМКУ дозволив шведам поглинути "Акцепт Банк" Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
ЛАЗ і Рено можуть разом виробляти мікроавтобуси ЛАЗ і Рено можуть разом виробляти мікроавтобуси Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
CNOOC виставила на тендер 19 блоків шельфового родовища в Південному морі CNOOC виставила на тендер 19 блоків шельфового родовища в Південному морі Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
АМКУ оштрафував АМКУ оштрафував "гречаного" монополіста У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті