Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 09:00 | London, Apr 25 07:00 | New York, Apr 25 03:00
Shanghai, Apr 25 15:00 | Tokyo, Apr 25 16:00 | Sydney, Apr 25 18:00

Квартальний звіт TeliaSonera підвищив її прогноз на 2010

Квартальний звіт TeliaSonera підвищив її прогноз на 2010




25 жовтня 2010 в 12:01 - Христина


Квартальний звіт TeliaSonera підвищив її прогноз на 2010

Скандинавська телекомунікаційна група TeliaSonera підвищила прогноз на 2010 рік після того, як її квартальні результати виявилися кращими за очікування аналітиків завдяки росту використання смартфонів і відновленню економіки на ринках, що розвиваються.  



Після світової фінансової кризи оператори фіксують відновлення зростання виручки. Економіки Скандинавії ростуть швидше за інших, що веде до збільшення продажів таких пристроїв, як iPhone від Apple.

Зростання операцій на ринках, що розвиваються, стало другим каталізатором: прибуток Tele2 зріс завдяки Росії, а TeliaSonera - завдяки Казахстану, Азербайджану, Туреччині і Грузії.

"Ми знову підвищили наш прогноз чистих продажів на 2010 рік і тепер думаємо, що рентабельність по EBITDA в 2010 році буде вищою, ніж у минулому", - сказав голова компанії Ларс Ніберг.

EBITDA компанії за вирахуванням одноразових витрат склав у третьому кварталі 9,8 мільярда шведських крон ($1,47 мільярда).

Виручка TeliaSonera, найбільшого скандинавського оператора за ринковою капіталізацією, досягла 26,8 мільярда крон.

Аналітики, опитані Reuters, прогнозували EBITDA на рівні 9,6 мільярда крон за виторг 26,8 мільярда.

У Швеції та Фінляндії показники TeliaSonera зросли завдяки все більшому числу абонентів, що використовують смартфони з функціями ПК.

 

Квартальний звіт TeliaSonera підвищив її прогноз на 2010


Новини Статті Аналітика
Nokia прогнозує Nokia прогнозує "істотне зниження" виручки за підсумками II кварталу 2011 р. Принцип інвестора венчурних проектів або бізнес-ангела Принцип інвестора венчурних проектів або бізнес-ангела Щоденний огляд українського фондового ринку від ІГ Щоденний огляд українського фондового ринку від ІГ "Сократ" за 16 травня 2011 р.
Виручка Thomson Reuters у І кварталі виросла на 5% Виручка Thomson Reuters у І кварталі виросла на 5% Бернард Медофф - шахрай століття Бернард Медофф - шахрай століття Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Квартальний чистий прибуток PepsiCo знизився через зростання витрат Квартальний чистий прибуток PepsiCo знизився через зростання витрат Blackberry розкриває секрети Blackberry розкриває секрети ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Квартальний чистий прибуток Ford склав $2,55 млрд. Квартальний чистий прибуток Ford склав $2,55 млрд. Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Чистий прибуток Coca-Cola збільшився на 18% і склав $1,9 млрд. Чистий прибуток Coca-Cola збільшився на 18% і склав $1,9 млрд. Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті