Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 20 07:22 | London, Apr 20 05:22 | New York, Apr 20 01:22
Shanghai, Apr 20 13:22 | Tokyo, Apr 20 14:22 | Sydney, Apr 20 16:22

Квартальний прибуток Vale збільшився вчетверо

Квартальний прибуток Vale збільшився вчетверо




26 лютого 2011 в 10:39 - Христина


Квартальний прибуток Vale збільшився вчетверо

Прибуток бразильського гірничодобувного гіганта Vale зріс майже вчетверо в четвертому кварталі завдяки зростанню цін на залізну руду.



Чистий прибуток підвищився до 10 мільярдів реалів ($6 мільярдів) з 2,7 мільярда реалів в четвертому кварталі 2009 року при прогнозах аналітиків в $5,73 мільярда. За весь 2010 рік Vale заробила рекордну суму 30 мільярдів реалів ($18,1 мільярда), що майже втричі вище прибутку 2009 року.

Vale - найбільший у світі виробник залізної руди - зміг продавати руду за вищими цінами після переходу в минулому році на квартальне ціноутворення, засноване на цінах спотового ринку. Видобуток залізної руди в четвертому кварталі підвищився на 27 відсотків у порівнянні з 2009 роком до 80,3 мільйона тонн.

Минулого тижня спотові ціни на залізну руду перевищили $190 за тонну завдяки зростанню попиту і скорочення поставок з Індії.

У цьому році компанія планує інвестувати рекордні $24 мільярдів в підвищення видобутку залізної руди, логістику, виробництво добрив та міді. У минулому році Vale інвестувала $12,7 мільярда, за рахунок чого вона підвищила видобуток залізної руди на 20 мільйонів тонн і запустила підприємства з виробництва міді, нікелю та добрив.
 

Квартальний прибуток Vale збільшився вчетверо


Новини Статті Аналітика
Ferrexpo переходить на поквартальний перегляд цін на залізорудну сировину Ferrexpo переходить на поквартальний перегляд цін на залізорудну сировину Основні правила бізнес-презентації Основні правила бізнес-презентації Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Нацбанк оголосив про 17 мільярдів прибутку Нацбанк оголосив про 17 мільярдів прибутку Переваги власного бізнесу Переваги власного бізнесу ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Microsoft наростила прибуток і виторг, але знизила продажі Windows Microsoft наростила прибуток і виторг, але знизила продажі Windows Панама - один з найпривабливіших офшорних центрів світу Панама - один з найпривабливіших офшорних центрів світу Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Прибуток агрохолдингу Прибуток агрохолдингу "Астарта" зріс в 2,7 рази Економічна думка щодо розвитку підприємництва: історичний аспект Економічна думка щодо розвитку підприємництва: історичний аспект I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Прибуток Mcdonald’s виріс на 11% Прибуток Mcdonald’s виріс на 11% Вплив фінансової стійкості банківської системи на ефективність функціонування національної інноваційної інфраструктури Вплив фінансової стійкості банківської системи на ефективність функціонування національної інноваційної інфраструктури I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ти ніколи не вирішиш проблему, якщо думатимеш так само, як ті, хто її створив.

Альберт Ейнштейн
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті