Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 17:48 | London, Apr 25 15:48 | New York, Apr 25 11:48
Shanghai, Apr 25 23:48 | Tokyo, Apr 26 00:48 | Sydney, Apr 26 02:48

Квартальний прибуток Toshiba подвоївся

Квартальний прибуток Toshiba подвоївся
За матеріалами: Reuters
Рейтинг: 0
Голосів: 0




9 листопада 2010 в 11:10 - Христина


Квартальний прибуток Toshiba подвоївся

Toshiba Corp зберегла річний прогноз операційного прибутку, що залишається нижчим за очікування ринку, посилаючись на побоювання з приводу все більш невизначеного положення в економіці, незважаючи на високі продажі чіпів.  



Зростання продажу смартфонів, таких як iPhone, і планшетних комп‘ютерів збільшує попит на чіпи флеш-пам‘яті NAND, які використовуються також в цифрових камерах і музичних плеєрах.

Toshiba, другий за величиною в світі виробник чіпів NAND після Samsung Electronics, прогнозує, що за весь фінансовий рік її операційний прибуток складе 250 мільярдів єн ($3,1 мільярда). Аналітики, опитані Reuters, прогнозують показник на рівні 261,9 мільярда.

Квартальний прибуток фірми за липень-вересень склала 71,02 мільярда єн, майже в два рази більше, ніж за той же період минулого року.

 

Квартальний прибуток Toshiba подвоївся


Новини Статті Аналітика
Нацбанк оголосив про 17 мільярдів прибутку Нацбанк оголосив про 17 мільярдів прибутку Основні правила бізнес-презентації Основні правила бізнес-презентації Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Microsoft наростила прибуток і виторг, але знизила продажі Windows Microsoft наростила прибуток і виторг, але знизила продажі Windows Переваги власного бізнесу Переваги власного бізнесу ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Квартальна виручка еBay зросла на 15,9% Квартальна виручка еBay зросла на 15,9% Панама - один з найпривабливіших офшорних центрів світу Панама - один з найпривабливіших офшорних центрів світу Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Прибуток агрохолдингу Прибуток агрохолдингу "Астарта" зріс в 2,7 рази Економічна думка щодо розвитку підприємництва: історичний аспект Економічна думка щодо розвитку підприємництва: історичний аспект I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Прибуток Mcdonald’s виріс на 11% Прибуток Mcdonald’s виріс на 11% Вплив фінансової стійкості банківської системи на ефективність функціонування національної інноваційної інфраструктури Вплив фінансової стійкості банківської системи на ефективність функціонування національної інноваційної інфраструктури I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті