Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 00:14 | London, Apr 25 22:14 | New York, Apr 25 18:14
Shanghai, Apr 26 06:14 | Tokyo, Apr 26 07:14 | Sydney, Apr 26 09:14

Квартальний прибуток Sony Ericsson не дотягнув до прогнозу аналітиків

Квартальний прибуток Sony Ericsson не дотягнув до прогнозу аналітиків




15 жовтня 2010 в 09:26 - Христина


Квартальний прибуток Sony Ericsson не дотягнув до прогнозу аналітиків

Квартальний прибуток виробника стільникових телефонів Sony Ericsson не дотягнув до прогнозу аналітиків через менший, ніж очікувалося, обсяг поставок мобільних апаратів, хоча компанія і відзначила високий попит на дорогі моделі.  



Доподатковий прибуток компанії, що належить Ericsson і Sony Corp., склав в третьому кварталі 62 мільйони євро ($87,28 мільйона) - значно нижче очікуваних аналітиками 72 мільйонів.

Продажі склали 1,6 мільярда євро при прогнозі 1,8 мільярда євро, число поставлених телефонів - 10,4 мільйона. Кількість поставок виявилася нижче всіх 27 прогнозів, які розташувалися в коридорі від 10,5 мільйона до 13,9 мільйона.

Генеральний директор Sony Ericsson Берт Нордберг назвав показники компанії "такими, що стабілізується".

"Наша стратегія зробити ставку на сегмент смартфонів приносить успіх, і зараз на смартфони припадає понад 50 відсотків наших продажів", - йдеться в заяві Нордберг.

 

Квартальний прибуток Sony Ericsson не дотягнув до прогнозу аналітиків


Новини Статті Аналітика
Квартальний прибуток DuPont збільшився на 27% Квартальний прибуток DuPont збільшився на 27% Blackberry розкриває секрети Blackberry розкриває секрети Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Квартальний прибуток McDonald’s збільшився на 11% до $1,209 млрд. Квартальний прибуток McDonald’s збільшився на 11% до $1,209 млрд. Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Квартальний прибуток Morgan Stanley впав майже на 50% Квартальний прибуток Morgan Stanley впав майже на 50% Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Квартальний прибуток і виручка IBM виросли незважаючи на скорочення обсягу нових контрактів Квартальний прибуток і виручка IBM виросли незважаючи на скорочення обсягу нових контрактів Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Квартальний прибуток Yahoo виріс і перевищив прогнози аналітиків Квартальний прибуток Yahoo виріс і перевищив прогнози аналітиків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті