Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 24 00:57 | London, Apr 23 22:57 | New York, Apr 23 18:57
Shanghai, Apr 24 06:57 | Tokyo, Apr 24 07:57 | Sydney, Apr 24 09:57

Квартальний прибуток Kia підскочив на 66 відсотків

Квартальний прибуток Kia підскочив на 66 відсотків
За матеріалами: Reuters
Рейтинг: 0
Голосів: 0




29 жовтня 2010 в 13:23 - Христина


Квартальний прибуток Kia підскочив на 66 відсотків

Чистий прибуток Kia Motors в третьому кварталі 2010 року зріс на 66 відсотків у річному вирахуванні завдяки потужному продажу нових моделей автомобілів.  



За три місяці до кінця вересня Kia отримала 667 млрд вон ($593,9 мільйона) чистого прибутку проти 402 мільярдів вон роком раніше.

Аналітики, опитані Reuters, прогнозували прибуток у розмірі 431,3 мільярда вон.

Продажі другого за величиною південнокорейського автобудівника збільшилися на 26 відсотків до 5,7 трильйона вон.

Незважаючи на слабкість попиту в США і Європі, Kia продовжує перевершувати своїх конкурентів завдяки сильній лінійці компактних автомобілів і ринків, що розвиваються.

У поточному кварталі компанія сподівається на збільшення продажів, зокрема, за рахунок нових автомобілів, а також зростання на китайському авторинку, що субсидіює випуск економічних автомобілів.
 

Квартальний прибуток Kia підскочив на 66 відсотків


Новини Статті Аналітика
Стихійні лиха в Японії вплинули на постачання автомобілів в Україну Стихійні лиха в Японії вплинули на постачання автомобілів в Україну Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
"Богдан" у квітні виготовив на 30,9% автомобілів більше Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Україні загрожує дефіцит японських авто Україні загрожує дефіцит японських авто Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Квартальний прибуток DuPont збільшився на 27% Квартальний прибуток DuPont збільшився на 27% У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Квартальний прибуток McDonald’s збільшився на 11% до $1,209 млрд. Квартальний прибуток McDonald’s збільшився на 11% до $1,209 млрд. Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Успіх спочатку вимагає десять часткою зусиль, щоб отримати одну частку результату. Після того, як Ви впораєтеся з цим - станете постійно отримує десять часткою результату при одній частці зусиль.

Чарльз Гивенс
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті