Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 02:45 | London, Apr 26 00:45 | New York, Apr 25 20:45
Shanghai, Apr 26 08:45 | Tokyo, Apr 26 09:45 | Sydney, Apr 26 11:45

Квартальний прибуток Fiat склав 586 млн євро

Квартальний прибуток Fiat склав 586 млн євро




21 жовтня 2010 в 13:18 - Христина


Квартальний прибуток Fiat склав 586 млн євро

Квартальні результати італійського автовиробника Fiat SpA перевершили прогнози завдяки відділенням промислового обладнання та вантажівок.  



Прибуток Fiat до відрахування відсотків, податків і без урахування одноразових виплат у третьому кварталі 2010 року склав 586 млн євро при складеному компанією прогнозі в 385 мільйонів євро.

Позитивні результати були обумовлені, зокрема, поліпшенням продажів у підрозділі Fiat CNH Global NV, що займається випуском бульдозерів і екскаваторів, а також показників виробника вантажівок Iveco.

У відношенні автомобільного бізнесу Fiat заявила, що "незважаючи на поліпшення в порівнянні з 2009 роком, на нього будуть, як і раніше чинити тиск скорочення, а також зупинка екологічних програм стимулювання". Останні підтримували попит у Західній Європі в минулому році.

Разом з опублікуванням результатів за квартал Fiat підвищив прогноз торгового прибутку за весь 2010 рік до більш ніж двох мільярдів євро.

Акції автогіганта виросли більш ніж на 3 відсотки після оприлюднення квартальних показників.

 

Квартальний прибуток Fiat склав 586 млн євро


Новини Статті Аналітика
Нацбанк оголосив про 17 мільярдів прибутку Нацбанк оголосив про 17 мільярдів прибутку Основні правила бізнес-презентації Основні правила бізнес-презентації Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Microsoft наростила прибуток і виторг, але знизила продажі Windows Microsoft наростила прибуток і виторг, але знизила продажі Windows Переваги власного бізнесу Переваги власного бізнесу ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Прибуток агрохолдингу Прибуток агрохолдингу "Астарта" зріс в 2,7 рази Панама - один з найпривабливіших офшорних центрів світу Панама - один з найпривабливіших офшорних центрів світу Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Квартальний чистий прибуток Ford склав $2,55 млрд. Квартальний чистий прибуток Ford склав $2,55 млрд. Економічна думка щодо розвитку підприємництва: історичний аспект Економічна думка щодо розвитку підприємництва: історичний аспект I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Fiat заплатить близько 1,3 млрд доларів за 16% акцій Chrysler Fiat заплатить близько 1,3 млрд доларів за 16% акцій Chrysler Вплив фінансової стійкості банківської системи на ефективність функціонування національної інноваційної інфраструктури Вплив фінансової стійкості банківської системи на ефективність функціонування національної інноваційної інфраструктури I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті