Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 19 01:36 | London, Apr 18 23:36 | New York, Apr 18 19:36
Shanghai, Apr 19 07:36 | Tokyo, Apr 19 08:36 | Sydney, Apr 19 10:36

Квартальний прогноз Texas Instruments виявився нижчим оцінки на Уолл-стріт

Квартальний прогноз Texas Instruments виявився нижчим оцінки на Уолл-стріт




10 березня 2011 в 13:16 - Христина


Квартальний прогноз Texas Instruments виявився нижчим оцінки на Уолл-стріт

Прогноз прибутку Texas Instruments Inc в першому кварталі виявився трохи нижче оцінки на Уолл-стріт, що компанія пов'язує з падінням попиту в минулому місяці на чіпи для персональних комп'ютерів.



Texas Instruments очікує прибуток в першому кварталі в розмірі $0,56 - $0,60 на акцію або в середньому $0,58, тоді як опитані Reuters аналітики розраховували на $0,59 на акцію.

Акції TI, 15 відсотків виручки якої припадає на ринок ПК, знизилися майже на 1 відсоток на позабіржових торгах, розгубивши майже всі позиції, набрані в ході торгової сесії в середу.

Виробник чіпів для різної продукції: від мобільних телефонів до промислового обладнання, повідомив, що попит на комплектуючі для ПК скоротився в лютому.

TI чекає виручку у розмірі $3,34 - $3,48 мільярда в першому кварталі, що відповідає середньому очікуванню на Уолл-стріт - $3,34 мільярда.

У січні компанія прогнозувала прибуток $0,54 - $0,62 цента на акцію і виторг $3,27 - $3,55 мільярда.
 

Квартальний прогноз Texas Instruments виявився нижчим оцінки на Уолл-стріт


Новини Статті Аналітика
Nokia прогнозує Nokia прогнозує "істотне зниження" виручки за підсумками II кварталу 2011 р. Основні правила бізнес-презентації Основні правила бізнес-презентації Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Нацбанк оголосив про 17 мільярдів прибутку Нацбанк оголосив про 17 мільярдів прибутку Переваги власного бізнесу Переваги власного бізнесу ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Попит на нафту впав Попит на нафту впав Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Microsoft наростила прибуток і виторг, але знизила продажі Windows Microsoft наростила прибуток і виторг, але знизила продажі Windows Панама - один з найпривабливіших офшорних центрів світу Панама - один з найпривабливіших офшорних центрів світу I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Виручка Thomson Reuters у І кварталі виросла на 5% Виручка Thomson Reuters у І кварталі виросла на 5% Економічна думка щодо розвитку підприємництва: історичний аспект Економічна думка щодо розвитку підприємництва: історичний аспект I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Біржа – це далекобійна гармата... І на біржі оббирають так, як на війні вбивають, не бачиш навіть – хто обібрав тебе.

А.Капюс
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті