Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 16:04 | London, Apr 25 14:04 | New York, Apr 25 10:04
Shanghai, Apr 25 22:04 | Tokyo, Apr 25 23:04 | Sydney, Apr 26 01:04

Квартальної звіт SAP дозволив компанії повторити свій цільовий прогноз

Квартальної звіт SAP дозволив компанії повторити свій цільовий прогноз




27 жовтня 2010 в 11:55 - Христина


Квартальної звіт SAP дозволив компанії повторити свій цільовий прогноз

Квартальний продаж німецького виробника програмного забезпечення SAP перевершив прогнози, що дозволило компанії повторити свій цільовий прогноз на рік.  



"Зростання у третьому кварталі було помічено у всіх регіонах, при особливо сильних показниках в США і на ринках, що розвиваються, Азії, Європи та Латинської Америки", - заявив головний фінансовий директор SAP Вернер Брандт.

У третьому кварталі 2010 року операційний прибуток SAP, яка перейшла на міжнародні стандарти звітності з US GAAP, зріс на 16 відсотків у річному вирахуванні до 716 мільйонів євро.

Продажі програмного забезпечення та пов‘язаних з ним послуг збільшилися на 20 відсотків до 2,32 мільярда євро.

Аналітики, опитані Reuters, у середньому прогнозували прибуток у розмірі 803 мільйони євро при продажах на рівні 2,30 мільярда євро.

При цьому операційний прибуток SAP склав 883 млн євро проти 873 мільйонів євро, що очікувалися експертами.

SAP чекає зростання виручки в ключовій сфері діяльності на 9-11 відсотків у 2010 році.

Компанія планує також збільшити річну маржу за 2010 рік до 30-31 відсотка з 27,4 відсотка в 2009 році.
 

Квартальної звіт SAP дозволив компанії повторити свій цільовий прогноз


Новини Статті Аналітика
Чистий прибуток Coca-Cola збільшився на 18% і склав $1,9 млрд. Чистий прибуток Coca-Cola збільшився на 18% і склав $1,9 млрд. Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Щоденний огляд українського фондового ринку від ІГ Щоденний огляд українського фондового ринку від ІГ "Сократ" за 16 травня 2011 р.
Квартальний прибуток McDonald’s збільшився на 11% до $1,209 млрд. Квартальний прибуток McDonald’s збільшився на 11% до $1,209 млрд. Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Квартальний обсяг продажів Nokia виріс на 9% до ?10,4 млрд. Квартальний обсяг продажів Nokia виріс на 9% до ?10,4 млрд. Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Квартальний чистий прибуток Altria виріс на 38% Квартальний чистий прибуток Altria виріс на 38% У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Квартальний звіт Intel перевищив прогнози і підтримав акції сектора hi-tech США Квартальний звіт Intel перевищив прогнози і підтримав акції сектора hi-tech США Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті