Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 20 10:03 | London, Apr 20 08:03 | New York, Apr 20 04:03
Shanghai, Apr 20 16:03 | Tokyo, Apr 20 17:03 | Sydney, Apr 20 19:03

Квартальні результати Vivendi перевершили прoгнoзи завдяки відео-іграм

Квартальні результати Vivendi перевершили прoгнoзи завдяки відео-іграм
За матеріалами: Reuters
Рейтинг: 0
Голосів: 0




16 листопада 2010 в 21:18 - Христина


Квартальні результати Vivendi перевершили прoгнoзи завдяки відео-іграм

Квартальні результати Vivendi SA, найбільшого європейського гравця у сфері телекомунікацій і розваг, перевершили прогнози завдяки продажам відео-ігор, а також показникам підрозділів в Бразилії.  



Прибуток Vivendi до виплат за відсотками, податків і амортизації (EBITA) у третьому кварталі 2010 року склала 1,43 мільярда євро.

Аналітики, опитані Reuters, у середньому прогнозували, що показник складе 1,40 мільярда євро.

Виручка компанії, яка конкурує з France Telecom в сфері телекомунікацій і з Electronic Arts Inc у секторі відео-ігор, склала 6,89 млрд євро проти 6,70 мільярда, що прогнозувалися аналітиками.

Vivendi підтвердила прогноз на 2010 рік, очікуючи побачити зростання EBITA і чистого прибутку в порівнянні з минулим роком. У 2009 році Vivendi заробила 2,59 мільярда євро ($3,53 мільярда) чистого прибутку.

З найбільшим оптимізмом дивляться в майбутнє GVT, бразильський підрозділ компанії, куплений рік тому, а також виробник ігор Activision Blizzard Inc, в якому Vivendi належить 59 відсотків.

GVT підвищила цільовий прогноз виторгу і EBITDA за рік, прогнозуючи зростання на рівні 40 і 50 відсотків відповідно. Раніше телекомунікаційний оператор очікував, що EBITDA зросте на 44 відсотки за 34-відсотковому зростанні виручки.

Activision Blizzard, отримала позитивні підсумки в третьому кварталі, також поліпшила прогноз, зробивши ставку, перш за все, на свій новий хіт, гру "Call of Duty: Black Ops".

Єдиною слабкою ланкою для Vivendi виявився французький телекомунікаційний оператор SFR, ключовою стимулятор росту виручки і прибутку компанії. Підсумки SFR, не дотягнули до прогнозів, стали ознакою наростання конкуренції у Франції.
 

Квартальні результати Vivendi перевершили прoгнoзи завдяки відео-іграм


Новини Статті Аналітика
Vivendi придбає 44% акцій Vodafone у французького SFR Vivendi придбає 44% акцій Vodafone у французького SFR Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Чистий прибуток France Telecom збільшився на 28% Чистий прибуток France Telecom збільшився на 28% Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Чистий прибуток Orascom склав $112 млн завдяки доходу Mobinil Чистий прибуток Orascom склав $112 млн завдяки доходу Mobinil Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Квартальний прибуток Sony перевершив очікування аналітиків майже в 2 рази Квартальний прибуток Sony перевершив очікування аналітиків майже в 2 рази У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Метінвест запустив психологічний курс по взаємодії з ветеранами Метінвест запустив психологічний курс по взаємодії з ветеранами Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ти ніколи не вирішиш проблему, якщо думатимеш так само, як ті, хто її створив.

Альберт Ейнштейн
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті