Інвестиції.орг

Kyiv, Mar 19 07:33 | London, Mar 19 05:33 | New York, Mar 19 01:33
Shanghai, Mar 19 13:33 | Tokyo, Mar 19 14:33 | Sydney, Mar 19 16:33

Кредиторам Metro Goldwyn Mayer пропонують в екстазі злитися з Lions Gate



13 жовтня 2010 в 13:26 - Христина


Кредиторам Metro Goldwyn Mayer пропонують в екстазі злитися з Lions Gate

Канадська компанія Lions Gate Entertainment запропонувала злиття голлівудської кінокомпанії Metro Goldwyn Mayer (MGM), яка опинилася на межі банкрутства. Про це пише газета Financial Times. У результаті можливої угоди MGM увійде до складу Lions Gate, а кредитори MGM отримають 55 відсотків об’єднаної компанії. Ще 45 відсотків акцій дістанеться акціонерам самої Lions Gate.  



Газета пише, що пропозицію про злиття Lions Gate і MGM підтримує Карл Ікан, інвестор, який намагається купити Lions Gate останні 18 місяців. Раніше Ікан, якому належить близько 20 відсотків Lions Gate, безуспішно намагався збільшити свою частку в компанії за рахунок викупу часток інших акціонерів. Одночасно він скуповував борг в MGM. Якщо кредитори MGM підуть на злиття з Lions Gate, то Ікан отримає приблизно 21 відсоток в об’єднаній компанії.

Фонди MHR Fund Management і Capital Research Global Investors, які є найбільшими акціонерами Lions Gate поряд з Іканом, також підтримують угоду з MGM.

У листопаді 2009 року стало відомо, що через фінансові труднощі MGM шукає покупця. Тоді заборгованість компанії перед кредиторами становила 3,7 мільярда доларів. У вересні поточного року індійська компанія Sahara India Pariwar повідомляла про плани придбати американську кіностудію за 2,4 мільярда доларів. Однак MGM відмовилася від цієї угоди.

На початку жовтня 2010 року MGM почала узгодження плану банкрутства зі своїми кредиторами. Зараз заборгованість MGM складає близько 4 мільярдів доларів. Щоб приступити до реструктуризації, MGM необхідно заручитися згодою більш ніж 100 своїх кредиторів. Планується, що в ході реструктуризації 95 відсотків акцій компанії відійдуть кредиторам. 5 відсотків, що залишаться, буде контролювати чинний власник MGM Spyglass Entertainment. До 22 жовтня кредитори повинні схвалити план реструктуризації боргу компанії.

 

Кредиторам Metro Goldwyn Mayer пропонують в екстазі злитися з Lions Gate


Новини Статті Аналітика
У банків росте заборгованість за кредитами рефінансування перед НБУ У банків росте заборгованість за кредитами рефінансування перед НБУ Економічна природа та об’єктивні передумови трансформації бізнесу Економічна природа та об’єктивні передумови трансформації бізнесу Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Президент України виключає можливість злиття Президент України виключає можливість злиття "Нафтогазу" і "Газпрому" 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Теплокомуненерго заборгували Теплокомуненерго заборгували "Газу України" 7,7 мільярда Принцип інвестора венчурних проектів або бізнес-ангела Принцип інвестора венчурних проектів або бізнес-ангела Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Microsoft наростила прибуток і виторг, але знизила продажі Windows Microsoft наростила прибуток і виторг, але знизила продажі Windows Основні правила бізнес-презентації Основні правила бізнес-презентації I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Квартальна виручка еBay зросла на 15,9% Квартальна виручка еBay зросла на 15,9% Деякі поради інвестору Деякі поради інвестору I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Як байка, так і життя ціниться не за довжину, а за зміст.

Сенека
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті