Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 20 14:54 | London, Apr 20 12:54 | New York, Apr 20 08:54
Shanghai, Apr 20 20:54 | Tokyo, Apr 20 21:54 | Sydney, Apr 20 23:54

Корпорація Emirates Telecommunication Corp не планує підписувати угоду з Reliance Communications цього року

Корпорація Emirates Telecommunication Corp не планує підписувати угоду з Reliance Communications цього року




7 вересня 2010 в 14:41 - Уляна Роїк


Корпорація Emirates Telecommunication Corp не планує підписувати угоду з Reliance Communications цього року

Корпорація Emirates Telecommunication Corp, другий за величиною оператор зв’язку в арабському світі за ринковою вартістю, не буде підписувати угоду з Reliance Communications в 2010 році, заявив представник компанії у вівторок.  



Обтяжена боргами компанія Reliance Communications, яка належить мільярдеру Аніл Амбані, на початку червня виставила на продаж 26 відсотків акцій компанії.

Emirates Telecommunication Corp, яка мала наміри щодо купівля цієї частки, заявила про свою неготовність підписувати подібну угоду найближчим часом.

При тому Emirates Telecommunication Corp розглядає різні варіанти інвестицій на індійському ринку і не виключає інвестиції в телекомунікаційну фірму Idea Cellular, а також зберігає свою зацікавленість в Марокко.

Після того, як компанія втратила свою монополію на внутрішньому ринку, вона почала широку програму розширення на глобальному ринку, зокрема в Африці, на Близькому Сході та Азії.

Також компанія, Emirates, дуже зацікавлена в марокканських угодах. Минулого року Emirates провалилися в спробі придбати частку Meditel, другої за величиною телекомунікаційної фірми в Марокко. Натомість французька фірма, France Telecom, веде переговори, щодо цього придбання і вже дуже близька до підписання угоди про купівлю пакету акцій Meditel.
 

Корпорація Emirates Telecommunication Corp не планує підписувати угоду з Reliance Communications цього року


Новини Статті Аналітика
"Ютейр" і "Мотор Січ" підписали угоду про ремонт авіадвигунів для вертольотів на 20 млн доларів 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
"Смарт-холдинг" готується придбати підприємство "Укргазвидобуток" Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Організатори IPO Яндекса викупили більш ніж п’ять мільйонів акцій Організатори IPO Яндекса викупили більш ніж п’ять мільйонів акцій Деякі поради інвестору Деякі поради інвестору Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Держава витратила 800 мільйонів на імпортні ліки Держава витратила 800 мільйонів на імпортні ліки Панама - один з найпривабливіших офшорних центрів світу Панама - один з найпривабливіших офшорних центрів світу I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
"Укргазвидобування" витратить 1,3 мільярда на АЗС та нафтобази Венчурний капітал як джерело інноваційних процесів в системі безпеки підприємництва Венчурний капітал як джерело інноваційних процесів в системі безпеки підприємництва I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ти ніколи не вирішиш проблему, якщо думатимеш так само, як ті, хто її створив.

Альберт Ейнштейн
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті