Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 19 04:55 | London, Apr 19 02:55 | New York, Apr 18 22:55
Shanghai, Apr 19 10:55 | Tokyo, Apr 19 11:55 | Sydney, Apr 19 13:55

Корпорація "Богдан" стала дистриб’ютором китайських автомобілів Lifan



22 лютого 2011 в 17:26 - Ілона Чіркова


Корпорація "Богдан" стала дистриб’ютором китайських автомобілів Lifan

Корпорація "Богдан" стала ексклюзивним дистриб’ютором в Україні модельного ряду автомобілів Lifan групи Chongqing Lifan Industry (Китай).



Про це Українським Новинам повідомив прес-секретар корпорації Сергій Красуля.

Компанії підписали довгостроковий контракт про співпрацю, і вже в 2 кварталі у торговельно-сервісній мережі "Богдана" почнуться продажі і обслуговування автомобілів Lifan.

В повідомленні корпорації керівника проекту Lifan експортно-імпортної компанії в складі "Богдана" Ігора Ткаченко цитується, що у списку питань, які обговорюються з китайським партнером, важливе місце займає питання розширення ринків збуту на території країн СНД.

Планом продажів на 2011 рік передбачено продаж не менше 750 автомобілів цієї марки.

До цього часу "Богдан" залишався єдиною компанією серед основних операторів ринку, у портфелі якого не було китайського бренду легкових автомобілів.

Промислова група Lifan заснована в 1992 році і є одним з найбільших приватних підприємств Китаю.

Група спеціалізується на виробництві мотоциклів, легкових автомобілів, автобусів, генераторів і силових агрегатів.

Корпорація "Богдан"
створена в лютому 2005 року 20 підприємствами-виробниками й реалізаторами автомобільної й автобусної техніки, у тому числі Луцьким автозаводом і заводом "Черкаський автобус", які виробляють автобуси модельного ряду "Богдан" всіх класів розмірності.

Корпорація "Богдан" стала дистриб’ютором китайських автомобілів Lifan


Новини Статті Аналітика
Пройшла сертифікацію Програма TSLab компанії Пройшла сертифікацію Програма TSLab компанії "Лабораторія Торгових Систем" Формування інноваційної інфраструктури у сфері електроенергетики в західному регіони України Формування інноваційної інфраструктури у сфері електроенергетики в західному регіони України Обзор фондового рынка 18.07.2011_PreMarket Обзор фондового рынка 18.07.2011_PreMarket
Китай хоче виробити рекордну кількість сталі Китай хоче виробити рекордну кількість сталі Формування інноваційної інфраструктури у сфері електроенергетики в західному регіони України Формування інноваційної інфраструктури у сфері електроенергетики в західному регіони України Обзор фондового рынка 15.07.2011_Market review Обзор фондового рынка 15.07.2011_Market review
Туркменістан має друге за величиною газове родовище у світі Туркменістан має друге за величиною газове родовище у світі НБУ лібералізує валютний ринок НБУ лібералізує валютний ринок Обзор фондового рынка 15.07.2011_Market review Обзор фондового рынка 15.07.2011_Market review
Китайські підприємці в I кв. 2011 р. придбали майже 91 тонну золота Китайські підприємці в I кв. 2011 р. придбали майже 91 тонну золота Китай доріс до другого місця Китай доріс до другого місця Обзор рынка акций перед открытием дня (14.07.2011) Обзор рынка акций перед открытием дня (14.07.2011)
Стихійні лиха в Японії вплинули на постачання автомобілів в Україну Стихійні лиха в Японії вплинули на постачання автомобілів в Україну Рецепт боротьби Китаю з інфляцією Рецепт боротьби Китаю з інфляцією Обзор фондового рынка 13.07.2011_Market review Обзор фондового рынка 13.07.2011_Market review

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті